Turizm Bakanı Ersoy, Alanya otoyolu için tarih verdi

Turizm Bakanı Ersoy, Alanya otoyolu için tarih verdi

16 Eylül 2024 Pazartesi 10:18
Turizm Bakanı Ersoy, Alanya otoyolu için tarih verdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya için öncelikli olarak trafik ve ulaşım konularını ele aldıklarını belirterek, “Trafik sorununa ilişkin çalışmalar konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ve ekibiyle yakın iş birliği yapıyoruz. Alanya otoyoluyla ilgili ihale süreci tamamlandı. Bununla birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü, şehir içi trafiğin azaltılması ve ilgili kavşak düzenlemeleri konusunda projeler geliştirdi” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı, EXPO Antalya Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlık ve hükümet olarak ülkenin ve Antalya’nın geleceği için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Turizmin lokomotifi Antalya, dün olduğu gibi bugün de hedeflerimizin, yatırımlarımızın, proje ve başarılarımızın odağında yer alan çok önemli bir şehrimiz. Antalya’mızı layık olduğu daha iyi noktalara taşıyabilmek için bazı kesimlerin yaptığı gibi sadece başarıları değil, sorunları da sahipleniyoruz. Sektör temsilcilerimizin, vatandaşlarımızla iletişim halinde olan sizlerin ilettiği, bizim öngördüğümüz veya tespit ettiğimiz her türlü sorunu tek tek not ediyor ve çözüme ulaşıncaya dek gündemimizde tutuyoruz” dedi. Toplantıya Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ve ekibi de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81