ALTİD sezon açılışını gerçekleştirdi

ALTİD tarafından düzenlenen ve Ekonomist-Yazar, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin'in konuşmacı olarak katıldığı sezon açılış programı gerçekleştirildi.

ALTİD sezon açılışını gerçekleştirdi

ALTİD tarafından düzenlenen ve Ekonomist-Yazar, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin'in konuşmacı olarak katıldığı sezon açılış programı gerçekleştirildi.

10 Haziran 2024 Pazartesi 14:15
ALTİD sezon açılışını gerçekleştirdi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) Haydarpasha Palace'da organize ettiği sezon açılış kokteyli etkinliğine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda turizmci katılım sağladı. Açılış kokteyli öncesinde Ekonomist-Yazar, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

“DEĞERLENDİRME TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK”

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, organizasyonla ilgili yaptığı konuşmada, “2024 yılı sezon açılış kokteylimizi Haydarpasha Otel'in ev sahipliğinde ve sponsorlarımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Etkinliğimize konuşmacı konuk olarak; Ekonomist-Yazar, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Emre Alkin katıldı. Bizlerle Türkiye’nin ve dünyanın ekonomik durumu hakkında değerli bilgiler aktardı. Hem üyelerimiz hem de bizler, bu konferanstan önemli bilgiler edindik. Keyifli ve bir o kadar da bilgilendirici bir konferans oldu. Etkinlikte, üyelerimizle bir araya gelerek önümüzdeki dönemde neler yapabileceğimizi ve neler yapmamız gerektiğini görüştük. Bu tür etkinlikler, hem kaynaşma anlamında hem de sektörün bir araya gelmesi ve mevcut sorunların değerlendirilmesi açısından son derece önemlidir. Biz de bunu gerçekleştirdik. Bundan sonra bu toplantıları, bu tarzda olmasa da daha ufak gruplar halinde devam ettireceğiz. ALTİD olarak, sektöre faydalı olmak için tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Konferansın ardından kokteyl alanında Prof. Dr. Emre Alkin ve organizasyon sponsorlarına teşekkür plaketi takdim edildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81