Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanyaspor’da Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında Kulüp Başkanlığı’na tekrar Hasan Çavuşoğlu seçildi. Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, “13 yıldır Türkiye’de aynı istikrarla başkan ve yönetimi uyum içinde olan yoktur. Biz arkadaşlarımızla beraber devam edeceğiz. Alanyaspor hizmet yeridir. Geçmiş dönem Alanyaspor’da yöneticilik yapanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanyaspor’da Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında Kulüp Başkanlığı’na tekrar Hasan Çavuşoğlu seçildi. Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, “13 yıldır Türkiye’de aynı istikrarla başkan ve yönetimi uyum içinde olan yoktur. Biz arkadaşlarımızla beraber devam edeceğiz. Alanyaspor hizmet yeridir. Geçmiş dönem Alanyaspor’da yöneticilik yapanlara teşekkür ediyorum” dedi.

10 Haziran 2024 Pazartesi 14:18
Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanyaspor’da 30 Mayıs’ta yapılması planlanan ve çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurul çoğunluk aranmaksızın Divan Kurulu Başkanı seçimiyle başladı. Ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda açılış konuşması gerçekleştiren kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor’un yönetim tarzına yönelik eleştirilere yanıt verdi. Başkan Çavuşoğlu, 13 yıldır aynı istikrarla kulüp yönettiklerini belirterek, “Alanyaspor’un gelir kaynakları 10 milyon TL. 10 milyon TL’ye Süper Lig’de ne iş yaparız? Bir tane yerli topçu alabiliriz. Süper Lig’de bu işler parayla dönüyor. 8 yılı bitirdik, 10 milyon TL sabit gelir kaynakları var bu kulübün. Bugüne kadar bu takımı Süper Lig’de nasıl tuttuğumuzu algılayamadılar. Kongre diyorlar, ben her sene kongre kararı alıyorum. Buyurun gelin, yüreğiniz yetiyorsa yönetim oluşturun devredelim. Benimle 13 yıldır yol yürüyen kadroda, yönetimde olan olmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepsi benim olduğum yerde yürüdüler. 13 yıldır Türkiye’de aynı istikrarlı başkan ve yönetimi uyum içinde olan yoktur. Biz arkadaşlarımızla beraber devam edeceğiz. Alanyaspor hizmet yeridir. Geçmiş dönem Alanyaspor’da yöneticilik yapanlara teşekkür ediyorum. Oraya gelenin herkeste emeği var. Orası emek verme yeri. Önümüzdeki dönem için çalışmalarımıza bugünden itibaren başlayacağız. İnşallah yine Fatih Tekke hocamızla devam edeceğiz. Ben, yönetime yeni katılan senle varız diyen arkadaşlarımıza da hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Taraftarlara, Alanyaspor’a emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Çavuşoğlu’nun açıklamasının ardından Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu faaliyet raporunu okudu. Ardından Alanyaspor kulübünün mevcut borcunun toplam 180 milyon 876 bin 155 TL olduğu açıklandı.
Genel kurulda tek aday olarak seçime giren Hasan Çavuşoğlu oy birliğiyle kulüpte tekrar başkanlığa seçildi. Genel kurulun toplantısının ardından Başkan Çavuşoğlu 
Alanyaspor’da Çavuşoğlu dönemine devam
Alanyaspor’da Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında Kulüp Başkanlığı’na tekrar Hasan Çavuşoğlu seçildi. Çavuşoğlu, “13 yıldır Türkiye’de aynı istikrarla başkan ve yönetimi uyum içinde olan yoktur. Arkadaşlarımızla beraber devam edeceğiz. Alanyaspor hizmet yeridir” dedi.


Corendon Alanyaspor’da 30 Mayıs’ta yapılması planlanan ve çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 7 Haziran’da gerçekleştirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurul çoğunluk aranmaksızın divan kurulu başkanı seçimiyle başladı. Ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gündem maddelerine geçildi.
“ALANYASPOR HİZMET YERİDİR”
Toplantıda açılış konuşması gerçekleştiren kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Corendon Alanyaspor’un yönetim tarzına yönelik eleştirilere yanıt verdi. Başkan Çavuşoğlu, 13 yıldır aynı istikrarla kulüp yönettiklerini belirterek, “Alanyaspor’un gelir kaynakları 10 milyon TL. 10 milyon TL’ye Süper Lig’de ne iş yaparız? Bir tane yerli topçu alabiliriz. Süper Lig’de bu işler parayla dönüyor. 8 yılı bitirdik, 10 milyon TL sabit gelir kaynakları var bu kulübün. Bugüne kadar bu takımı Süper Lig’de nasıl tuttuğumuzu algılayamadılar. Kongre diyorlar, ben her sene kongre kararı alıyorum. Buyurun gelin, yüreğiniz yetiyorsa yönetim oluşturun devredelim. Benimle 13 yıldır yol yürüyen kadroda, yönetimde olan olmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepsi benim olduğum yerde yürüdüler. 13 yıldır Türkiye’de aynı istikrarlı başkan ve yönetimi uyum içinde olan yoktur. Biz arkadaşlarımızla beraber devam edeceğiz. Alanyaspor hizmet yeridir. Geçmiş dönem Alanyaspor’da yöneticilik yapanlara teşekkür ediyorum. Oraya gelenin herkeste emeği var. Orası emek verme yeri. Önümüzdeki dönem için çalışmalarımıza bugünden itibaren başlayacağız. İnşallah yine Fatih Tekke hocamızla devam edeceğiz. Ben, yönetime yeni katılan senle varız diyen arkadaşlarımıza da hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Taraftarlara, Alanyaspor’a emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


“KULÜBÜN BORCU 180 MİLYON TL”
Başkan Çavuşoğlu’nun açıklamasının ardından Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu faaliyet raporunu okudu. Ardından Alanyaspor kulübünün mevcut borcunun toplam 180 milyon 876 bin 155 TL olduğu açıklandı. Genel kurulda tek aday olarak seçime giren Hasan Çavuşoğlu oy birliğiyle kulüpte tekrar başkanlığa seçildi. Genel kurulun toplantısının ardından Başkan Çavuşoğlu ve yeni yönetim kurulu toplu fotoğraf çektirdi.

banner111
Genel kurulda yönetime seçilen isimler şöyle:

ASİL ÜYELER

Hasan Çavuşoğlu

Abdullah Çalış
Ahmet Cebeci
Ahmet Çiğdem
Ahmet Paşaoğlu
Ahmet Saz
Ahmet Tuncer
Ahmet Ali Yüksel
Anıl Ulaş Övençoğlu
Aycan Fenercioğlu
Bilal Gömeç
Burak Doğan Aydoğan
Cuma Bozkurt
Cuma Kadıoğlu
Enver Vural
Eray Erdem
Erdal Çelik
Fahri Gürses
Fazlı Ciğerli
Hamdi Üçdan
Hasan Sipahioğlu
Hasan Uysal

Hüsamettin Akyüz
Hüseyin Gümrükçüler
İsmet Erdemir
Kamil Köseoğlu
Mehmet Ali Işık
Mehmet Kuş
Mehmet Uslu
Mehmet Asli Yetgin
Metin Fahri Özçelik
Metin Kırbıyık
Mevlüt Görücü
Muhammet Çetin
Muharrem Göçmenoğulları
Murat Topçu
Mutlu Andaç
Mustafa Yürekli
Muzaffer Barcın
Nihat Gözüdok
Nihat Tufan
Ramazan Caner
Sefa Ertuğ
Selami Fazlıoğlu
Serhat Doğan
Serkan Kaya
Seyfettin Yer
Veysi Aladağ
Yakup Şimşek
Yunus Emre Uzel

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Ümit Hatipoğlu
Hüsnü Topal
Hüseyin Girenes

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81