Kaymakamdan öğrencilere yaz tatili için önemli uyarılar

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Jülide Akça İlkokulunu ziyaret ederek Öğrencilere karnelerini dağıttı. 

Kaymakamdan öğrencilere yaz tatili için önemli uyarılar

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Jülide Akça İlkokulunu ziyaret ederek Öğrencilere karnelerini dağıttı. 

14 Haziran 2024 Cuma 12:36
Kaymakamdan öğrencilere yaz tatili için önemli uyarılar

2023-2024 Eğitim öğretim sezonu öğrencilerin karne heyecanı ile sona erdi. Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte Jülide Akça İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttı. Karne dağıtım töreninden önce sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencileri tebrik ederek ‘’ Değerli öğrencilerimiz bugün karne günü. Yıl boyunca çalıştınız ve emek verdiniz. Artık yaz tatiline giriyorsunuz. Bol bol dinlenin ve tatilinizi güzel geçirin. Tatilde kitap okumayı unutmayın. Hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.’’ dedi. Sınıf ziyaretlerinde Kaymakam Ürkmezer, Başkan Özçelik ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından öğrencilere karneleri verildi.

banner111
Karne töreninin ardından öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer 2023-2024 eğitim öğretim dönemine dair açıklamalarda bulunarak ‘’  Alanya’da 2023-2024 eğitim öğretim sezonunu 63 bin öğrenci ve 232 okul ile kazasız belasız başarılı bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize velilerimize, okul aile birliklerine, belediyemize ve milli eğitim camiasında görev yapan tüm çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Alanya, Milli Eğitim alanında her geçen gün ileriye gidiyor. Alanya hem liselere giriş sınavında hem üniversite sınavlarında geçmiş yıllara göre daha da üstüne koyarak başarı sağladı. Alanyalı çocuklarımızın saygılı, vatanını milletini seven Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, değerler eğitimini tam olarak almış ve değerlerine sahip çıkan çocuklar olması için her kademedeki öğretmenlerimiz ve paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi fiziki şartlarda ve iyi ortamda eğitim almaları için 2024-2025 sezonunda yeni okullarımız faaliyete geçecek. Yeni eğitim öğretim döneminin güzel geçeceğine inanıyorum. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı tatiller diliyorum’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81