ALKÜ’de öğrenciler için iki önemli imza

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri için istihdam ve staj; tezsiz yüksek lisans ikinci öğretim programlarındaki öğrenciler için de dönem ücretlerinde indirimin uygulanacağı iki ayrı protokol imzalandı. 

ALKÜ’de öğrenciler için iki önemli imza

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri için istihdam ve staj; tezsiz yüksek lisans ikinci öğretim programlarındaki öğrenciler için de dönem ücretlerinde indirimin uygulanacağı iki ayrı protokol imzalandı. 

14 Haziran 2024 Cuma 12:35
ALKÜ’de öğrenciler için iki önemli imza

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ) akademik ve bilimsel faaliyetlerin yanı sıra öğrencilerin gelecekleri için gerekli olan sektör temsilcileri, kurum-kuruluş ve STK’larla protokoller imzalanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ela Excellence Resort Belek Otel arasında mesleki ve eğitsel konularda iş birliği yapmayı sağlayacak protokol imzalanırken Memur-Sen Antalya İl Temsilciliği arasında ise Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programları eğitimi alan, Memur-Sen üyesi öğrencilerini kapsayan, her eğitim-öğretim yılı başında belirlenen eğitim ücretlerinde indirim protokolü imzalandı. 

TURİZM ÖĞRENCİLERİ İÇİN İSTİHDAM KAPISI AÇILDI 
ALKÜ Turizm Fakültesi ve ALTSO Turizm MYO öğrencilerine, üniversite-sektör iş birlikleri kapsamında yapılan protokollerle istihdam ve staj imkânları sağlanmaya devam ediliyor. Son olarak ALKÜ ve Aktay Otel İşletmeleri Anonim Şirketi İştiraki Ela Excellence Resort Belek Otel arasında mesleki ve eğitsel konularda iş birliği amaçlayan protokol imzalandı. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve Ela Excellence Resort Belek Otel İnsan Kaynakları Direktörü Can Berk Karahan’ın imzalarını attığı protokol törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Akın, ALKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz ve Dr. Öğr. Üyesi Serpil Kocaman katıldı. Protokolle birlikte Excellence Resort Belek Otel bünyesinde ALKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin kendi istekleri dahilinde istihdam edilmeleri, öğretim elemanlarının iş başı eğitimleriyle akademik araştırma yapmaları sağlandı.  

ALKÜ’DE MEMUR-SEN’Lİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI 
ALKÜ ile Memur-Sen Antalya İl Temsilciliği arasında Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programları eğitimi alan öğrenciler için indirim protokolü imzalandı. İş birliği protokolü, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile Memur-Sen Antalya İl Başkanı Eyüp Bülent Miran arasında imzalandı. ALKÜ Senato Salonu’nda imzalan protokole ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile Memur-Sen Antalya İl Başkanı Eyüp Bülent Miran’ın yanı sıra ALKÜ Genel Sekreter Vekili Onur Ocakdan, Memur-Sen Alanya Şube Başkanı Abuzer Gündoğar ve Memur-Sen ALKÜ Temsilcisi Abdurrahman Özkösemen katıldı. Protokol kapsamında Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde yürütülen Tezsiz Yüksek Lisans ikinci Öğretim Programları için her öğretim yılı başında belirlenen eğitim ücretlerinde Memur-Sen üyelerine, almak istedikleri Tezsiz Yüksek Lisans Programı için bir kez indirim uygulanacak. Protokol imzalarının ardından Rektör Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, hayırlı olsun dileklerini iletti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81