Antalya Valisi Hulusi Şahin Babalar Gününü Kutladı

Antalya Valisi Hulusi Şahin Babalar Gününü Kutladı

14 Haziran 2024 Cuma 13:15
Antalya Valisi Hulusi Şahin Babalar Gününü Kutladı

Sevgili Antalyalı Hemşehrilerim,

Babalar Günü vesilesiyle tüm babaların ve baba adaylarının bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Ailelerimizin temel direği olan babalar, çocuklarına verdikleri sevgi, şefkat ve destekle toplumumuzun güçlü yapısını oluşturan en önemli unsurlardan biridir.
Babalarımız, hayatımız boyunca bizlere rehberlik eden, doğru yolu gösteren ve her zaman yanımızda olan kahramanlardır. Onların fedakarlıkları, çalışkanlıkları ve sonsuz sevgileri sayesinde bizler daha güvenli, huzurlu ve mutlu bir hayat sürebilmekteyiz. Bu özel gün, onlara olan minnetimizi ve sevgimizi ifade etmek için güzel bir fırsattır.

Antalya’mızın güzellikleri içinde büyüyen her çocuk, babalarından aldığı değerlerle geleceğe umutla bakabilmektedir. Babalarımızın ailelerine olan bağlılıkları, bizlere güçlü bir toplumun temellerini atmamız için ilham vermektedir. Bu bilinçle, tüm babalarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.
Bu anlamlı günde, şehit babalarımızı rahmet ve minnetle anıyor, başta gazi babalarımız olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, onları saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Hulusi ŞAHİN
Antalya Valisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81