Antalya 13°
açık

Bursaspor’un altyapısı TFF 1.Lig’e damga vurdu

ALTYAPINDAN GELEN OYUNCULAR 8 HAFTADA 14 GOL ATTI.

Bursaspor’un altyapısı TFF 1.Lig’e damga vurdu

ALTYAPINDAN GELEN OYUNCULAR 8 HAFTADA 14 GOL ATTI.

01 Kasım 2020 Pazar 14:58
Bursaspor’un altyapısı TFF 1.Lig’e damga vurdu

Transfer tahtasını açamayan Bursaspor’da Vakıfköy tabanlı futbolcular takımlarını sırtlıyor. Yeşil beyazlıların attığı 15 golün 14’ünde altyapıdan gelen futbolcuların imzası var.

TFF 1.Lig’de son olarak Boluspor’u mağlup eden Bursaspor’u altyapıdan gelen oyuncular sırtlıyor. Vakıfköy tabanlı oyuncular, özellikle son oynanan karşılaşmada kendilerini Türkiye’ye hayran bıraktılar. 18 yaşındaki Ali Akman, iki kez fileleri havalandırarak gol sayısını 7’ye yükseltti ve krallık yarışında zirveye oturdu. Birçok takımın transfer listesinde yer alan Burak Kapacak da Boluspor maçını boş geçmedi ve attığı tek golle takımına katkıda bulundu. Batuhan Kör’ün de 1 golle galibiyette büyük pay sahibi olduğu maç sonrası herkesin gözü genç oyunculara çevrildi. Bursaspor’un 8 hafta sonunda attığı 15 golün 14’ünde altyapıdan gelen futbolcuların imzası var. Ali Akman (7), Burak Kapacak (4), Batuhan Kör (2) ve İsmail Çokçalış rakip fileleri havalandırırken, sadece Burak Altıparmak, altyapıdan yetişmeyip gol sayısına katkıda bulunan isim oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81