Alanyaspor bu sezon Puma ile daha güçlü 

Alanyaspor bu sezon Puma ile daha güçlü 

15 Haziran 2024 Cumartesi 11:44
Alanyaspor bu sezon Puma ile daha güçlü 

GÜÇLÜ
Alanyaspor bu sezon Puma ile daha GÜÇLÜ

0
BEĞENDİM

ABONE OL
google newsNews
0
Alanyaspor Kulübü’nün 2024-2025 sezonu ürün tedarik firması Puma’nın yeni ürünleri Alanyaspor Store mağazalarında yerini aldı.

Kulübün mağazalarından sorumlu başkan yardımcısı Veysi Aladağ, merkez mağazada yaptığı basın açıklamasında, Puma’nın hazırladığı yeni sezon ürün koleksiyonunun satışa sunulduğunu söyledi.

Daha önce Uhlsports firması ile 7 sezon çalıştıklarını ve bu sezon itibariyle Puma markasına geçtiklerini belirten Aladağ, “7 yıl sonra büyük bir adım attık. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu önderliğinde yürüttüğümüz görüşmeler sonucunda Puma firmasında karar kıldık. Birçok büyük kulübe sponsor olan Puma firması artık Alanyaspor’a da sponsor oldu. Puma tarafından çok güzel bir koleksiyon hazırlandı. Öncelikle Alanyaspor’a hayırlı uğurlu olsun. Tüm halkımızı koleksiyonumuzu görmek için mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.

Yeni sezon formalarının da güzel bir lansmanla tanıtılarak gelecek ay mağazalarda yerini alacağını ifade eden Aladağ, “Özel tasarım formalar yapıldı. İnşallah halkımız beğenecektir. Ayrıca Kurban Bayramı öncesi mağazalarımızda indirim kampanyası da başlattık. Günlük giyimde 3 ürün satın alan müşterilerimize yüzde 20 oranında indirim planladık. Mutlaka görülmesi gereken bir koleksiyon olduğunu düşünüyoruz. İnşallah halkımız da beğenecektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81