Hastane yönetimi bünyesinde hizmet veren güvenliklerin gününü unutmadı . 

Hastane yönetimi bünyesinde hizmet veren güvenliklerin gününü unutmadı . 

27 Haziran 2024 Perşembe 15:53
Hastane yönetimi bünyesinde  hizmet veren güvenliklerin gününü unutmadı . 

 Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler Destek ve Kalite Müdürlüğü ile birlikte 26-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan 'Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası' dolayısıyla bünyesinde hizmet veren güvenliklerle bir araya geldi. 

Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Başhekim Doç. Dr. Güler, "Güvenlik Hizmetleri Birimimiz; İnsanların ortak kullanımına açık ve kapalı olan sağlıkta güven, emniyet gibi son derece hayati bir alanda hizmet vermektedirler. 61 güvenlik personellerimiz 7/24 kesintisiz bir şekilde hastanemize bağlı semt polikliniklerimizde, ortak kullanım alanlarında, özellikli birimler ve tüm hizmet veren birimlerde hasta, hasta yakını ile sağlık çalışanlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamakta, güvenli bir ortam oluşturmaktadır" dedi. 
Kutlama, hastane yönetimi ve özel güvenlik görevlilerinin birlikte pasta kesimi ve fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81