Bayram öncesi Alanya’da hastaneye denetim

Bayram öncesi Alanya’da hastaneye denetim

13 Haziran 2024 Perşembe 14:03
Bayram öncesi Alanya’da hastaneye denetim

Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Emre Asiltürk, Başkan Yardımcısı Ali Pota ve ekibi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimini yerinde ziyaret etti. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler; yapılan yenilikleri ve genişletme çalışmaları, sağlık tesisin fiziki koşulları, teknik ekipman ve donanım ihtiyaçları, kazandırılan özellikli birimler, bölgenin ihtiyacı olan sağlık yatırımları, kurban bayramı öncesinde alınan tedbirler, bayramda çalışacak personel sayısı, sağlık hizmetleri, MHRS konularında bir sunum gerçekleştirdi.

Yeni çalışma sistematiği açısından ortak planlamanın yapıldığı ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan ön değerlendirmelerin ardından Asiltürk, etkin ve kaliteli sağlık hizmeti için şehrin ihtiyaçları doğrultusunda Başhekim Doç. Dr. Güler ile birlikte koordineli çalıştıklarını yeni sağlık hizmetlerini kazandırmaya devam edeceklerini açıkladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81