Antalya
parçalı az bulutlu

270 adet kerevit pinterine el konuldu

ISPARTA'NIN EĞİRDİR İLÇESİNDE YASAK AVLANAN 270 ADET KEREVİT PİNTERİNE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE EL KOYULDU.

270 adet kerevit pinterine el konuldu

ISPARTA'NIN EĞİRDİR İLÇESİNDE YASAK AVLANAN 270 ADET KEREVİT PİNTERİNE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE EL KOYULDU.

02 Kasım 2020 Pazartesi 18:46
270 adet kerevit pinterine el konuldu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde yasak avlanan 270 adet kerevit pinterine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince el koyuldu.

Kerevit av yasağının başladığı 1 Kasım tarihi itibarıyla denetimleri sıklaştıran Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri ekipleri, Sarıidris kasabası açıklarında tespit edilen sahipsiz 270 adet kerevit pinterine el koydu. El konulan kerevit pinteri içerisinden çıkan kerevitler canlı olarak göle bırakıldı. Popülasyonun devam etmesini sağlamak için gölde denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81