CHP Kandemir : Keşke Tüm Rakiplerimiz Gökhan Gibi Olsa

CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir. "Keşke tüm rakipler Gökhan gibi açık sözlü olsa. Gökhan'la sorunumuz yok ve samimi bir şekilde diyaloğumuz devam ediyor."

CHP Kandemir : Keşke Tüm Rakiplerimiz Gökhan Gibi Olsa

CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir. "Keşke tüm rakipler Gökhan gibi açık sözlü olsa. Gökhan'la sorunumuz yok ve samimi bir şekilde diyaloğumuz devam ediyor."

22 Temmuz 2024 Pazartesi 14:09
CHP Kandemir : Keşke Tüm Rakiplerimiz Gökhan Gibi Olsa


CHP'de bazı mahall başkanlarının Gökhan Sipahioğlu'na destek verdiği için görevden alındığana dair iddialara Haber Alanya aracılığı ile cevap veren CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir. "Keşke tüm rakipler Gökhan gibi açık sözlü olsa. Gökhan'la sorunumuz yok ve samimi bir şekilde diyaloğumuz devam ediyor. Ayrıca istersem tüm mahalle başkanlarını bir günde görevden almaya yetkim var" dedi.
BUNLAR ZORUNLU YER DEĞİŞTİRMELER

Sadece bir mahalle başkanının görevden alındığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir: "Bir tane mahalle başkanını aldık. O da Keşefli. Sabırlar Mahalle başkanımız vefaat ettiği için, Kestel başkanımızda muhtar adayı olduğu için istifa etmişti. Oralara bir isim koyduk. Hacı Mehmetli ve Dere Mahalleleri mevcut temsilcilerinin yanına ise birini ekledik. Sadece Keşefli temsilcisinin değiştirdik. Seçim sürecinde sandık başına isim istedik, yanlarınına seçim boyunca destek istedik vermedi. Bize karşı bir şeyler yaptı." dedi.
HEPSİNİ ALMAYA YETKİM VAR 

Mahalle temsilcilerini ilçe başkanı olarak kendisinin atadığına dikkat çeken Kandemir: "Atayan benim almaya da yetkim var. İstersem hepsini değiştiririm. Nasıl partimin il başkanının beni görevden almaya yetkisi varsa benimde mahalle başkanlarını görevden almaya yetkim var." dedi.
GÖKHAN'LA ALAKASI OLSA BAŞKA MAHALLELERİ ALIRDIM
İlçe kongresinde karşısında aday olan Gökhan Sipahioğlu ile görevden almaların hiç bir alakası olmadığını da belirten Başkan Kandemir: "Gökhan'la ne alakası var Keşefli köyündeki adamın. Hadi Türkler, Yeniköy, Konaklı oraları alsam, Gökhan yüzünden aldın deseler tamam." dedi.
KEŞKE TÜM RAKİPLER GÖKHAN GİBİ OLSA
Gökhan Sipahioğlu üzerinden partiyi karıştırmak isteyenlerin olduğunu söyleyen Başkan Bülent Kandemir şöyle konuştu: "Gökhan efendice işine gücüne bakıyor. Kabuğuna çekilmiş işine gücüne bakıyor. Gökhan'ı alet ederek ortalığı karıştırmak isteyenler var galiba. Gökhan ile samimi bir şekilde diyaloğumuz devam ediyor. Keşke tüm rakipler Gökhan gibi açık sözlü olsa. Adamın gizlisi saklısı yok."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81