GÜNDEM REFERANDUM
Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliği teklifinin görüşmeleri başlıyor
AK PARTİ: YOL HARİTASINI BELİRLEMEYE BAŞLADIK
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Irmak ile birlikte hafta sonunda Ak Parti'nin doğu mahalle başkanlarıyla Uğrak Mahallesi'nde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya 13 mahalle başkanın katıldığını söyleyen Berberoğlu, "Toplantımızda rutin çalışmalarımızdan bahsettik. Biz Ak Parti olarak hiç bir zaman seçimden seçime çalışan bir parti olmadık. Biz sürekli sahada, milletimiz ve vatandaşlarımızla iç içe olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mahalle başkanlarımız sürekli istrişare halinde çalışıyoruz . Kendilerine bölgesel olarak yapılan hizmet ve projeler hakkında bilgi verip, kendi mahallelerinde vatandaşların onlara aktartığı talep ve sorunlarıda not alıyoruz. Ayrıca olası bir referandum ile ilgili de yol haritası belirlemeye başladık" dedi.
MHP: LİDERİMİZ NE DİYORSA O
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, Genel Başkan Bahçeli’nin Yeni Anayasa için ‘Evet’ oyu vereceğini belirttiğini vurgulayarak “" Liderim, Genel Başkanım Devlet Bahçeli Ne diyorsa o! Heceleye heceleye diyorum ki:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Yeni Anayasa sürecine ilişkin konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "'Evet' oyu vereceğim, verdiğim oyu referandumda da aynen tekrarlayacağım" sözleriyle ilgili konuştu. Türkdoğan, " Liderim, Genel Başkanım Devlet Bahçeli Ne diyorsa o! Heceleye heceleye diyorum ki: Evet! Apocuların, Fetöcülerin hayır dediği yerde biz de devlet ve millet bekasını korumak için er tükenmez, nefer bitmez, nefes dinmez. Soysuzlara hayat haramdır. Biriz ve de hep güçlüyüz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz de bugüne kadar yaptığımız gibi milletimizin sarsılmaz iradesinin yanında olarak, Büyük Türk milletinden aldığımız güçle Atatürk’ün izinde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde ülkemiz ve Alanyamız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
CHP: AKLINIZI BİRİLERİNE KİRAYA VERMEYİN
Genel kurulda başkanlık oylaması görüşmelerine başlanacağını işaret eden Takavut, “Vatanını, milletini ve geleceğini düşünen değerli milletvekillerim; Ülkemizi karanlığa ve kaosa sürüklemeyeceğinize inanıyorum. Vicdanınızın sesini dinleyin, beyninizi birilerine kiraya vereceğinize inanmıyorum. Gelecekte çocuklarınız sizlerle gurur duysunlar istiyorsanız gereğini yapınız” diyerek oylamada ‘Hayır’ çıkmasını temenni etti.
- Mert CANTÜRK


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!