Toprak Razgatlıoğlu 2. kez Dünya Şampiyonu oldu

Toprak Razgatlıoğlu 2. kez Dünya Şampiyonu oldu

21 Ekim 2024 Pazartesi 09:44
Toprak Razgatlıoğlu 2. kez Dünya Şampiyonu oldu

Alanya’da yaşayan Toprak Razgatlıoğlu, İspanya’da yapılan 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın ilk yarışında ikinci oldu ve puanını 493’e çıkararak 2. kez dünya şampiyonluğuna ulaştı.

2024 sezonuna BMW ile başlayan Toprak Razgatlıoğlu, sezon boyunca gösterdiği dominant performansın ardından şampiyonluğa ulaşarak sezonu zirvede tamamladı.

İkinci kez dünya şampiyonu olan temsilcimiz, kutlamaların ardından şunları söyledi: “Çok teşekkür ederim. Benim için hiç kolay bir sezon olmadı. BMW ile başladığımızda, ‘senin kariyerin bitti’ dediler bana. Şimdi ise şampiyon oldum.

Böylelikle herkes bu motosiklet üzerindeki potansiyelimi anlamıştır, BMW’nin kazanan bir motosiklet olduğunu anlamıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81