Muhittin Böcek’ten Alanya'ya müjde! 'Bugün tarihi bir gün'

Alanya'daki merkezi arıtma sorununa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "En ivedi yapacağımız işlerden biri bu. Hemen proje ihalesine çıkıyoruz ve Alanya’daki arıtma sorununu çözüyoruz" dedi

Muhittin Böcek’ten Alanya'ya müjde! 'Bugün tarihi bir gün'

Alanya'daki merkezi arıtma sorununa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "En ivedi yapacağımız işlerden biri bu. Hemen proje ihalesine çıkıyoruz ve Alanya’daki arıtma sorununu çözüyoruz" dedi

06 Eylül 2024 Cuma 08:00
Muhittin Böcek’ten Alanya'ya müjde! 'Bugün tarihi bir gün'

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya'daki temaslarına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek başladı. Parti binasının önünde Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve partililer tarafından karşılanan Böcek, daha sonra partililer ile birlikte CHP Alanya İlçe Teşkilatı'na geçti. Ziyareti sırasında Böcek, Alanya'da yaşanan sorunlarla ilgilenmeye devam edeceklerini vurguladı ve özellikle merkez arıtma konusunun çözümünde hızla harekete geçileceğini belirtti.

‘BUGÜN ALANYA İÇİN TARİHİ BİR GÜN’
CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Alanya ziyareti sırasında önemli bir açıklama yaptı. Kandemir, "Bugün Alanya için tarihi bir gün. Tarihinde iki belediye başkanını bir arada görüyoruz. Birisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, birisi de Alanya Belediye Başkanı. Bu benim için gurur verici" dedi. Kandemir, iki belediye başkanının bir araya gelmesinin Alanya için önemli bir an olduğunu vurgularken, işbirliği ve dayanışmanın altını çizdi.

‘BÖCEK'İN DESTEKLERİ İLE ALANYA'NIN SORUNLARINIZ ÇÖZECEĞİZ’
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Başkan Böcek'in Alanya’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, CHP belediyeciliğinin Antalya genelinde yaygınlaştığını vurguladı. Özçelik, "Artık Antalya ilinde CHP belediyeciliği, sosyal belediyecilik tüm ilçelerimizde başlamış durumda" dedi. Başkan Böcek'in Alanya'ya olan desteklerinin altını çizen Özçelik, "Böcek'in destekleri ile Alanya'nın ihtiyaçlarını büyük oranda çözüp, ilçemizde halkımızın ve gelen misafirlerin yaşam kalitesini yukarıya çekmek için çalışacağız. Böcek bu konuda desteğini sonuna kadar verdiğini söylemiş oldu. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Muhittin Böcek’ten Alanya'ya müjde! 'Bugün tarihi bir gün'
‘ALANYA'NIN SORUNLARIYLA İLGİLENMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya'da gerçekleştirilen yatırımlar ve gelecekteki planlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Böcek, Millet İttifakı olarak Alanya'da halkın desteğiyle büyük başarılar elde ettiklerini vurguladı. Böcek, Alanya'da daha önce kimseyi ötekileştirmeden ihtiyaç duyulan her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti. Alanya'ya 3 milyar 477 milyon TL'lik bir yatırım yaptıklarını dile getirerek, bu yatırımların sadece göstermelik olmadığını, kalıcı projelerle altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti. "Kanalizasyonlar, arıtmalar dahil olmak üzere yollar ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Sonuç olarak 5 yılın başarı hikayesi ile biz büyükşehir belediye başkanlığını kazandık" dedi. Başkan Böcek, altıncı mazbatasını aldığını belirterek, Alanya'da Özçelik ile birlikte hareket ettiklerini ve onun söylediklerinin arkasında olduklarını vurguladı. Ayrıca Antalya'da CHP'li belediyelerin yüzde 96 oranında vatandaşlara hizmet verdiğini hatırlattı. Partili olmayan 3 ilçenin belediye başkanlarını ötekileştirmeyeceklerini söyleyen Böcek, Antalya ve Alanya'yı azimle ve gururla yönetmeye devam edeceklerini dile getirdi.

‘HERKES SÖZÜNÜ TUTMALI’
Başkan Böcek, Alanya'da merkez arıtma tesisinin büyütülmesi ile ilgili soruları yanıtladı. Böcek, bu konuyu daha önce de gündeme getirdiklerini belirterek, geçmişte arıtma tesisinin kendilerine devredilmediğini söyledi. Başkan Böcek, talepler doğrultusunda arıtma tesisinin sorunlarına müdahale etmek istediklerini, ancak bu girişimlerinin kabul görmediğini dile getirdi. Ancak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in bu konuyu yeniden gündeme getirmesiyle birlikte, merkez arıtma büyütme çalışmalarının öncelikli projeler arasına alındığını belirtti. “En ivedi birinci derece yapacağımız işlerden biri bu" diyen Böcek, proje ihalesine hemen çıkılacağını ve bu sorunun çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Başkan Böcek, "Hemen proje ihalesine çıkıyoruz. Bunu da çözüyoruz. Bükemediğin bileği öpeceksin. Daha önceki seçimi Adem Murat Yücel kazandı. Ben cadde, sokakları Alanya Belediyesi'ne vereceğim dedim ve sözümü tuttum. Herkes sözünü tutmalı" dedi. " dedi.

Muhittin Böcek’ten Alanya'ya müjde! 'Bugün tarihi bir gün'
‘ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Başkan Böcek, Alanya'daki trafik sorunu ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Böcek, trafikte 70'ten fazla trafik ışığından geçtiklerini belirterek, eleştirilerin samimiyetsiz olduğunu ifade etti. Başkan Böcek, "70 küsur trafik ışığından geçtik. Karşımıza aday olan arkadaş İngiltere'den turist 5 saatte geliyor. Alanya'ya 3 saate gidiyor diyor. Sen ulaşım olarak hükümeti suçlayacaksın ama ben bunu büyükşehir olarak çözerim diyorsun. Hiç kimse kimseyi kandırmasın. Her seçim öncesi bir ihale yapılıyor. Görevimiz olan her konuda yardımcı olmaya ve üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81