Mektup yarışmasında Türkiye birincisi oldu
Bu sene sadece 9. sınıfa öğrenci alan Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni açılmış olmasına rağmen her türlü sosyal, sportif, bilimsel, kültürel (Futsal, satranç, kros, Kuran-ı Kerim, Ezan Okuma yarışması vd.) aktivite ve yarışmalara katılarak ve gelecek vaat eden çalışmalar yapıyor.
Okul Müdürü Süleyman Dalcı, “Havle Gül, hem okulumuzun hem de Alanya`mızın gururu oldu. Öğrencilerimizi her alanda yetiştirmeye devam ediyoruz. Ama böylesi bir başarının ‘Kudüs’ konulu bir yarışmada gösterilmiş olması bizim çok daha anlamlı.” dedi.
Mektup yarışmasının sonuçları www.mirasimiz.org.tr adresinden duyurulurken, dereceye giren öğrencilere Kudüs ziyaretinin yanı sıra para ödülü verilecek. Dernekten yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da düzenlenecek olan bir programla ödüller kazanan öğrencilere takdim edilecek ve okulların tatile girmesinin ardından da Kudüs ziyareti gerçekleştirilecek.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!