Alanya ALKÜ’de mezuniyet coşkusu 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) 2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Bu yıl ALKÜ’den 2 bin 469 öğrenci mezun oldu.

Alanya ALKÜ’de mezuniyet coşkusu 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) 2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Bu yıl ALKÜ’den 2 bin 469 öğrenci mezun oldu.

29 Haziran 2024 Cumartesi 16:24
Alanya ALKÜ’de mezuniyet coşkusu 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 2023-2024 Öğretim Yılı’nı tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi. Mezuniyet töreni öncesinde ALKÜ’lü akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Konaklı Şehir Stadyumu’nda düzenlenen törende bu yıl 2 bin 469 öğrenci, mezun olmanın heyecanını ve gururunu yaşadı.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Alanya Belediye Başkan Yardımcılarından Hasan Servet Ünlü, Sadık Dizdaroğlu, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ersoy, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi İrem Yunusoğlu, hayırseverlerden Hüseyin Hacıkadiroğlu, Ali Bal, Serhat Kayış, Mustafa Apaydın, ALKÜ Rektör yardımcılarından Prof. Dr. Mehmet Akın, Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum ve dernek yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören; protokol konuşmalarının ardından üniversite birincisinin yaş kütüğüne plaket çakması, fakülte birincilerine hediye takdimi, yemin töreni ve kep atma programları ile devam etti.

Konuşmaların ardından fakülteler ve MYO’lar sırasıyla toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdikten sonra birinci, ikinci ve üçüncülere başarı belgesi ve hediye takdim edildi. Törenin devamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılıç eşliğinde yemin metnini okuyan öğrenciler, hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın gururunu ve sevincini yaşadılar. Öğrenciler, tören sonunda Dj Berkay Demir eşliğindeki şarkılarla mezuniyet başarılarını kutladılar.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81