Antalya
kapalı

Edirne’de iklim farkındalığı için binaları giydirdiler

EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI VE EDİRNE AB BİLGİ MERKEZİ OLARAK BİNALARINI GİYDİREREK, KEŞAN VE UZUNKÖPRÜ İLÇELERİNDE DE KENT MEYDANLARINDA ONLARCA BİLLBOARDLA ‘İKLİM BİZİZ VE YAŞANABİLİR, SÜRDÜRÜLEBİLİR İKLİM, NÖTR GELECEK İÇİN DEĞİŞECEĞİZ’ BAŞLIĞI İLE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİLER.

Edirne’de iklim farkındalığı için binaları giydirdiler

EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI VE EDİRNE AB BİLGİ MERKEZİ OLARAK BİNALARINI GİYDİREREK, KEŞAN VE UZUNKÖPRÜ İLÇELERİNDE DE KENT MEYDANLARINDA ONLARCA BİLLBOARDLA ‘İKLİM BİZİZ VE YAŞANABİLİR, SÜRDÜRÜLEBİLİR İKLİM, NÖTR GELECEK İÇİN DEĞİŞECEĞİZ’ BAŞLIĞI İLE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİLER.

03 Kasım 2020 Salı 15:51
Edirne’de iklim farkındalığı için binaları giydirdiler

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne AB Bilgi Merkezi olarak binalarını giydirerek, Keşan ve Uzunköprü ilçelerinde de kent meydanlarında onlarca billboardla ‘İklim biziz ve yaşanabilir, sürdürülebilir iklim, nötr gelecek için değişeceğiz’ başlığı ile iklim değişikliğine dikkat çektiler.

AB Türkiye Delegasyonu ve UNDP Türkiye, ETSO Edirne AB Bilgi Merkezi herkesi iklim eylemi kampanyasına katılmaya davet ediyor. İklim Diplomasisi Haftası boyunca sosyal medya kampanyası, farkındalık için açık hava etkinliği, webinarlar, basın toplantıları ve başka birçok faaliyet düzenlenecek.

Edirne AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Güliz Elif Yardımcı, “Herkesi, kampanya faaliyetlerine katılmaya, kendi etkinliklerinizi düzenlemeye, iklim eylemi öykülerinizi paylaşmaya, mesajı yaymaya teşvik ediyoruz. Bu kapsamda Odamız AB Bilgi Merkezi olarak binamızı giydirerek, Keşan ve Uzunköprü ilçelerimizde kent meydanlarında onlarca billboardla ’İklim biziz ve yaşanabilir, sürdürülebilir iklim, nötr gelecek için değişeceğiz’ başlığı ile farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

"Seçimlerimiz geleceğimizi belirleyecek"

Yardımcı, “Paris İklim Anlaşması’nın 5’inci yılını kutladığımız 2020 yılı, Covid-19 küresel salgınının oluşturduğu türbülans ile anılacaktır. Bugün yaptığımız seçimlerin yarını ve geleceğimizi belirleyeceğini hatırda tutarak, toplumlar şu anda, ya daha sürdürülebilir bir geleceğe bizi ulaştıracak bir yolu izlemek ya da sistemi Covid-19 gibi şoklar ve iklim değişikliğinin getirdiklerine kırılgan ve açık bırakmak konusunda karar vermek zorunda oldukları bir yol ayrımındadır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81