Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi açılıyor

Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi projesinde sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, emeği geçenlere teşekkür etti.

Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi açılıyor

Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi projesinde sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, emeği geçenlere teşekkür etti.

23 Temmuz 2024 Salı 13:39
Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi açılıyor

Mahmutlar Mahallesi 1149 ada 2 parselde tasarlanan Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi projesi tüm hızıyla sürüyor. Adım adım sonuna gelinen projeyi yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, projenin Eylül ayının üçüncü haftasına yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. İnceleme gezisi esnasında Başkan Özçelik’e, Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ve ilgili birim müdürleri ile teknik personel katıldı.

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN HAYIRSEVER CEBECİ AİLESİNE TEŞEKKÜR
Projede emeği geçen eski ve yeni tüm idarecilere, hayırsever Cebeci Ailesi'ne teşekkür eden Başkan Özçelik, projenin Alanya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Özçelik, “Mahmutlar'da Hanife Cebeci Hanımefendinin Alanya Belediyesi'ne kazandıracağı ve 230 çocuğumuzun yararlanacağı kreşimizin devam eden inşaatını gezdik. Protokolü daha önceki dönemlerde yapılmış, sonuçlandırıp hizmete açmak bize nasip olacak. Emeği geçen tüm yöneticilerimize burada teşekkür etmeyi kendime bir borç bilirim. Eylül ayının üçüncü haftası civarında da çocuklarımızla beraber bu güzel kreş hizmete girecek. Hayırseverimiz Hanife hanımefendiye ve evlatlarına teşekkürü borç biliyorum” dedi.


HER DETAYI TİTİZLİKLE DÜŞÜNÜLÜP HAYATA GEÇİRİLDİ
2 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip zemin, 1. ve 2. kat olarak düşünülen projede dairesel bir tasarım tercih edildi. Ana kütleye giriş, yolun trafik açısından en kontrollü kısmından düşünülürken, 230 çocuk kapasitesine göre tasarlanan projede tüm etkinlik odaları güneş ışığını direkt alacak. Etkinlik sınıfları ise bahçeye açılacak. Ayrıca bahçe içerisinde tarım ve çeşitli doğa araştırmaları için kullanılabilecek alan bulunuyor. Zemin katta 5 etkinlik odası, idari birimler, birinci katta yemekhane, 2 adet uyku odalı etkinlik odası ve satranç odası yer alırken, ikinci katta cep sineması, 1 aded uyku odalı olmak üzere 2 adet etkinlik odası, müzik odası, kütüphane, oyun odası bulunuyor. Ayrıca etkinlik alanının ortası tüm çocukların birlikte farklı çalışmalar yapabilecekleri galeri boşluklu ve üstü cam konstrüksiyon ile kapalı doğal ışık alan bir alan olarak tasarlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81