Alanya'nın gen haritası çıkarılıyor

Alanya'nın gen haritası çıkarılıyor

11 Temmuz 2024 Perşembe 11:45
Alanya'nın gen haritası çıkarılıyor

Alanya Belediyesi 2025-2029 Strateji Planı Hazırlık Çalışmaları Dış Paydaş Odak Grup Toplantıları devam etti. Alanya Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Servet Ünlü ve Abdullah Akbaş ile Başkan Danışmanı Abdurrahman Açıkalın STK temsilcilerinin önerilerini dinledi.
Alanya Belediyesi'nin kent için beklenti ve önerileri katılımcı bir politika ile dinleyip derleyerek hazırlayacağı 2025-2029 Strateji Planı için Alanya'da faal olan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve meslek odaları temsilcileriyle görüşmeleri sürdürüyor. Bu kapsamda ALKÜ İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Koçancı, katılımcılara strateji planı ile ilgili bilgiler aktarırken, katılımcılarla görüş alışverişinde bulunuldu. Alanya Gazeteciler Cemiyeti, ALTİD, ALSİAD, PATİKA, MÜSİAD, KIZILAY, Akdeniz Gençlik Derneği’nin de katıldığı toplantıda temel olarak vurgulanan ve çözüm önerilen hususlar şunlar oldu. Ulaşım, otopark, kuraklık, kent estetiği, tematik alanlar ile alternatif turizme katkı, kültürel mimariyi yansıtan çarşılar, göç, obez büyüme, yeşil alanların, kültürel ve sanatsal alanların yetersizliği, arıtma ve kirlilik konularına dikkat çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81