Alanya'da en iyi fotoğraflar ödüllendirildi

ALTAV ve Alanya Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ‘Deniz, İnsan ve Alanya’ konulu fotoğraf yarışmasının kazananlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

Alanya'da en iyi fotoğraflar ödüllendirildi

ALTAV ve Alanya Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ‘Deniz, İnsan ve Alanya’ konulu fotoğraf yarışmasının kazananlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

18 Temmuz 2024 Perşembe 11:22
Alanya'da en iyi fotoğraflar ödüllendirildi

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda aylık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda düzenlenen fotoğraf yarışmasında ödül almaya hak kazanan; Hüseyin Özsoy, Nevsal Baykara, Saadet Onursal, Selman Korkmaz ve Tuna Aral'ın çektiği beş fotoğraf tanıtılarak, teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

ALTAV, ALTSO VE ALTİD’DEN FUARLARDA BİRLİK KARARI 

ALTAV’ın aylık yönetim kurulu toplantısı öncesinde ALTAV Toplantı Odası’nda bir araya gelen, ALTAV Başkan Yardımcısı Abdurrahman Açıkalın, ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTSO Başkanı Eray Erdem ile yönetim kurulu üyeleri, 2025 yılı fuar takvimine yönelik değerlendirmelerde bulunarak, Alanya adına üç kurumun birlikte katılım sağlayacağı fuarlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ALTAV AYLIK DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Abdurrahman Açıkalın, ALTAV'ın bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalar ve alınan kararlar hakkında bilgi verdi. Toplantı hakkında genel bir değerlendirme yapan ALTAV Basın Sözcüsü Alper Gencelli, “Bugün 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı fotoğraf yarışmasında ödül kazanan arkadaşlarımıza başarılarından dolayı plaket verdik. Kendilerini bir kez daha ALTAV yönetimimiz adına tebrik ediyorum. ALTAV olarak ayda bir kez gerçekleştirdiğimiz, yönetim, denetim ve danışma kurulu üyelerimizin katıldığı geniş katılım toplantımızda bugüne kadar yaptığımız toplantılar ve aldığımız kararla ilgili detayları görüştük. Ayrıca ALTAV olarak katıldığımız fuarlarda Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile işbirliği içerisinde çalışma kararı alındığını da üyelerimizde paylaştık” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81