MHP'den Alanya Belediyesi'ne zam tepkisi

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, fahiş zamlar ve belediye yönetimine sert tepki gösterdi.

MHP'den Alanya Belediyesi'ne zam tepkisi

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, fahiş zamlar ve belediye yönetimine sert tepki gösterdi.

03 Ekim 2024 Perşembe 10:36
MHP'den Alanya Belediyesi'ne zam tepkisi

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısında alınan fahiş zam kararlarına ve belediyenin yönetim anlayışına sert eleştirilerde bulundu. Yapılan basın açıklamasında Sünbül, CHP’li belediye yönetiminin sosyal belediyecilik anlayışından uzaklaşarak vatandaşın aleyhinde kararlar aldığını belirterek, halk ekmek ve su gibi temel hizmet kalemleri ve belediyenin gelir elde ettiği tüm harçlara getirilen zamların vatandaşı mağdur ettiğini vurguladı.
Başkan Sünbül, Alanya’da Nisan ayından bu yana artan çöp sorununa da dikkat çekerek,"Ülkemize temizliği ile örnek gösterilen Alanya'mız, ne yazık ki son 7 ayda gün ve gün artan bir hijyen sorunu ile karşı karşıya kalmıştır. Personel eksikliği olduğu söyleniyor ancak liyakate göre değil, siyasi görüş ve husumetlere göre görevlendirmeler yapan birim müdürleri, geçmiş dönemlerin hizmetlerini yok sayması da nankörlükten başka bir şey değildir" dedi.

Başkan Sünbül, Alanya Belediyesi Etüt Merkezi'nin öğrenci sayısının düşürülmesine de tepki göstererek "MHP’nin üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete geçirilen ETÜT merkezinin başarıları ortadayken, Belediye Başkanı Özçelik’in ‘Sosyalist’ danışmanı kapitalist düzene hızlıca ayak uydurmuş olacak ki 'Seçim öncesi dershanelere söz verdik, öğrenci sayımızı düşüreceğiz' söylemleri, CHP'li belediyenin sosyal belediyecilikte geldiği son noktayı gözler önüne sermektedir" ifadelerini kullandı.
Başkan Sünbül, ETÜT merkezinde görevli öğretmenlerin işten çıkarıldığını ya da öğretmenlikle alakası olmayan birimlerde görevlendirildiğini belirterek, Alanya Belediyesi’nin kısa sürede yönetim anlayışının sorunlu hale geldiğini söyledi. Sünbül, “İstifaya zorlanan personellerden, yeni alımlarda liyakat kriteri olarak, parti üyeliği, eş, dost ve akraba olmayı esas alan bir anlayışa geçilmiş olmasına da yakından takip etmekteyiz. MHP’nin ‘Üretken’ Belediyecilik anlayışı ile Alanyamıza geçmiş süreçlerde kazandırılan hizmet, mal ve değerlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Satan değil, üreten bir anlayışla 10 yıl ülkemize örnek projelere imza atan anlayışı vatandaşlarımız 7 ay içerisinde özler hale gelmiştir’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81