Kaymakam Ürkmezer, Malmüdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Kaymakam Ürkmezer, Malmüdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü'nü ziyaret etti

15 Ekim 2024 Salı 11:30
Kaymakam Ürkmezer, Malmüdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Kurum ziyaretleri kapsamında Malmüdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü kurumlarını ziyaret etti

Kaymakam Ürkmezer Alanya Malmüdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. İlk olarak Alanya Malmüdürlüğüne ziyarette bulunan Kaymakam Ürkmezer Kurum Müdürü Salih Taşdemir'den kurum çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.Diğer ziyaretini Milli Emlak Müdürlüğüne gerçekleştiren Kaymakam Ürkmezer kurum çalışanlarıyla bir araya gelerek Milli Emlak Müdür Vekili Cemil Şener'den bilgi alarak vatandaşa verilen hizmetleri yerinde inceledi ve çalışan personellere görevlerinde kolaylıklar diledi. Ayrıca Milli Emlak Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü Müfettişlerinide ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81