İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

07 Eylül 2024 Cumartesi 11:57
İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Alanya Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında Alanya Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü kurumları katıldı.

İlçemizdeki okul ve öğrencilerle ilgili kurumlar tarafından yapılan çalışmaların gündeme alındığı toplantıda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara bir önceki dönemde alınan kararlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Daha sonra toplantı gündem maddelerinin konuşulduğu toplantıda; 2024-2025 yeni eğitim öğretim yılı için; Çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin önleyici hizmet ve tedbirlerin arttırılmasına yönelik İşbirliği Protokolüne göre İlçemizdeki okul ve öğrencilerin mevcut durumları, okul çevrelerinin güvenliği, öğrencilerin taşıma- servis durumlarının sağlanması konuları hakkında Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında değerlendirmeler yapılarak kararlar alındı.
Toplantı 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Emniyet Müdürlüğü, Alanya Jandarma Komutanlığı, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün okul ve öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yapılmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81