Antalya 10°
açık

CLK'dan turizm dopingi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Alanya'da yapılan altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

CLK'dan turizm dopingi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Alanya'da yapılan altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

09 Nisan 2015 Perşembe 22:40
CLK'dan turizm dopingi
Bölge Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Sili ve yönetim kurulu üyelerine verdiği bilgide, yapılan yatırımlar sayesinde turizm sezonunda kaliteli ve sürekli enerji verileceğini söyledi.Geçen yıllara oranla sorunların yüzde 90 oranında giderildiğini belirten Akboğa, “Alanya'nın dört tarafında yatırım çalışmaları devam ediyor. 1 Mayıs’a kadar tamamen çalışmaları bitirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz bu turizm sezonunda yapılacak çalışmalar ile, daha önceki yıllarda karşılaşılan elektrik kesintilerini minimum seviyeye getirerek, sıkıntıları kaldırmaktır. Çalışmalar esnasında esnaflarımızdan ve otelcilerimizden destek ve sabır bekliyoruz” dedi. Alanya’da Damlataş, Cumhuriyet, Kale, Mahmutlar mahallelerinde ve sanayi sitesinde yeraltına alma çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Akboğa, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konaklı ve Mahmutlar Trafo merkezlerinden çekilecek yeni enerji nakil hatları ile alternatif besleme olanaklarını artırıyoruz. Burada amacımız elektrik hatlarında arıza olsa bile, alternatif hatlar ile kısa sürede elektrik verebilmektir. Alanya'da toplam bu yıl 15 milyon TL’lik yatırımımız onayladı. Bu tesisler yapılıyor. Bunları tamamlayıp bütçeyi artırabiliriz. Alanya hak ettiği yatırımı alıyor. Alanya büyük bir yerleşim ve coğrafyaya sahiptir. Sivil toplum örgütleri ve esnaflardan karşılığını aldıkça yatırımları daha fazla alacak.” Aldığı bilgilerin ardından Bölge Müdürü  Ahmet Sait Akboğa ve ekibine teşekkür eden Sili, “Turizm sezonuna girdik. Bu anlamda çalışmaların ne zamanda nasıl sonlanacağıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Akboğa bu konunun üzerinde ciddi ve hassas bir şekilde duruyor. Her zaman sahada kontroller yaptığını görüyoruz.Bundan son derece memnunuz. Mayıs ayından itibaren çalışmaların sonlanacağı duymak, bizi ayrıca memnun etti. Bu konu hakkında CLK Akdeniz Şirketine ve kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 09.04.2015 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81