Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe ile Turizm Aşçılar Derneği iş birliğiyle düzenlenen 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’na, Alanya Üniversitesi öğrencileri damgasını vurdu. Bireysel kategorilerde yarışan Şilli Saklı, Tarık Tuna Akçalı, Batuhan Apaydın ve Erolcan Beypazarlı altın madalya kazanırken; ekip yarışmasında ise Mehmet Arif Erzen, Ali Yılmaz ve Alperen Baş, altın madalya ve ikincilik kupası elde ettiler.
Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı ve Gastronomi Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri; “Pratik Öğrenci Üniversite Restoran Ana Yemek Tabağı, Pratik Öğrenci Üniversite Makarna Yemekleri ve Pratik Öğrenci En iyi Üniversite Ekip Yarışması” olmak üzere 3 farklı kategoride yarışmaya katıldılar. Yarışmaya katılan 7 öğrenci, her kategoride altın madalya kazandı ve Üniversiteler Arası Ekip Yarışması’nda ikincilik kupasını aldılar.