Alanya Ülkü Ocakları'ndan Merih Demiral açıklaması

Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Abdulhadi Yüksel’den Merih Demiral’ın Bozkurt işareti hakkında açıklama geldi.

Alanya Ülkü Ocakları'ndan Merih Demiral açıklaması

Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Abdulhadi Yüksel’den Merih Demiral’ın Bozkurt işareti hakkında açıklama geldi.

05 Temmuz 2024 Cuma 09:47
Alanya Ülkü Ocakları'ndan Merih Demiral açıklaması

Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Abdulhadi Yüksel, milli futbolcu Merih Demiral’ın yaptığı Bozkurt işaretinden rahatsız olanlara yönelik sert bir açıklamada bulundu. Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bozkurt işaretinin Türk milletinin ortak bir değeri olduğunu vurguladı ve şu ifadelere yer verdi:


“Tarih yazan şerefli TÜRK Milleti’nin, bu tarihi iyi okuyan evlatları olarak bu sözlerimiz ermeniyle ermeni, rumla rum, fransızla fransız olan; bir tek Türk olamayan, kendini bu milletten üstün gören aklıevvellere!

Sizin gibi devrinde akıllı geçinen, vatanın kurtuluşunu İngiliz-Amerikan vs. manda ve himayesinde gören sözde aydınlar TÜRK adını anamazken, Gök Yeleli Bozkurt Atatürk ‘Ya istiklal, ya ölüm!’ diyerek bir milleti ayağa kaldırdı. Milletin cebindeki paradan tut da, yeni kurulan genç Türk Devletinin her bir köşesine Bozkurt ile imzasını attı.

Gerçek Atatürk’ü ve milliyetçiliğini anlatmak varken sizin Türklük ile zorunuz ne?

Nobel ödülünü aldığında Ülkücü kimliğiyle gurur duyduğunu dile getiren kıymetli hocamız Aziz Sancar da, milli maçta sevincini Türk’ün sembolü olan kurt işareti yaparak yaşayan Merih Demiral kardeşimiz de milletimizin ortak değeridir. Kaldı ki Merih Demiral geçtiğimiz dönemlerde formasını giydiği Alanyaspor’umuzun da gururudur.


Bozkurttan rahatsız olan bazı kesimlerin de Türkiye’nin kurulmuş ilk partisinin Atatürk liderliği dönemindeki bayrağında ve ambleminde bulunan Bozkurt’u da iyi okuyup anlaması en büyük temennimizdir.

Türk’ün öz yurdunda Türk’üm denilmesinden rahatsız olan sorunu bizde değil kanında arasın!

Bilge liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ’nin dediği gibi; ‘Ülkü Ocakları, Türk milletinin son siperi, son umudu, başka çare kalmadıysa patlayacak son kurşunudur.’

banner111
Ne mutlu Türk’üm diyene! Ne mutlu sağ eli Bozkurt yapıp; göğsünü gere gere Türk’üm diyebilene…”

Abdulhadi Yüksel’in bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı buldu. Yüksel, Türk milletinin değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81