Alanyaspor lige beraberlikle başladı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Oba'da misafir ettiği ligin yeni ekibi İkas Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı.

Alanyaspor lige beraberlikle başladı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Oba'da misafir ettiği ligin yeni ekibi İkas Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı.

12 Ağustos 2024 Pazartesi 12:03
Alanyaspor lige beraberlikle başladı

Trendyol Süper Lig'in 1. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor, Gain Park Stadı'nda ligin yeni ekibi İkas Eyüpspor'u yaklaşık 7 bin sporsever önünde konuk etti. Teknik direktör Fatih Tekke, Eyüpspor maçında tamamı geçen sene kadroda olan oyunculardan oluşan bir 11 sahaya sürdü. Karşılaşmaya her iki takımda istekli ve hızlı bir oyunla başladı. Sıcak ve nemli bir havada oynanan mücadelenin ilk 10 dakikasında her iki takımda net gol pozisyonları yakalarken, kaleciler başarılı kurtarışlarıyla öne çıktı. Mücadele ilk yarı golsüz eşitlikle geçilirken, 2'nci devreye iki takımda oyuncu değişikliği yapmadan başladı. İlk devreye göre daha az pozisyonun yaşandığı 2'nci yarıda açılış golü konuk ekip Eyüpspor'dan geldi. 64'ncü dakikada Samu Saiz, Ahmet Kutucu'nun asistinde uzaktan düzgün bir şutla kaleci Ertuğrul'u mağlup etti. Geriye düşen Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, iki oyuncu değişikliği birden yaparak yeni transferler Serdar Dursun ve Gaius Makouta'yı sahaya sürdü. Maçta son bölüme girerken rakip kalede baskıyı artıran Alanyaspor, 76'ncı dakikada Sergio Cordova ile eşitlik golünü buldu. Maçın son bölümünde Alanyaspor'un rakip kalede galibiyet için baskısı devam etse başka gol olmadı ve sıcak havada oynanan mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81