Kestelspor'dan toplu imza töreni

Antalya Süper Amatör Küme ekiplerinden Kestelspor, iç ve dış transferde anlaşma sağladığı 21 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Kestelspor'dan toplu imza töreni

Antalya Süper Amatör Küme ekiplerinden Kestelspor, iç ve dış transferde anlaşma sağladığı 21 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

04 Ağustos 2016 Perşembe 22:48
Kestelspor'dan toplu imza töreni
Antalya Süper Amatör Küme ekiplerinden Kestelspor, iç ve dış transferde anlaşma sağladığı 21 futbolcu ile sözleşme imzaladı. İmza törenine katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm sporculara ayrı ayrı başarılar diledi. Filika Restaurant’ta gerçekleştirilen imza törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Kula, Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur ve Kestelspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

BAŞKAN YÜCEL, “BU YIL MUTLAKA BAL LİGİ’NE ÇIKACAĞIZ”
Kestelspor kadrosu ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ben Kestelspor’un kurulduğu yıllardan beri içindeyim. Bu yıl çok iyi bir kadro yapmışsınız. Yönetim kurulunda birbirinden değerli arkadaşlarım var. Bende dahil olmak üzere emek verecek, zaman ayıracak, maddi ve manevi fedakarlık edecekler. Sporcularımızın da bu bilinçle hareket etmesini istiyorum. Bunun karşılığı inşallah Bal Ligi olacak ve önümüzdeki yıllarda da 3. Lig olacak. Bunu canı gölden istiyor, arzuluyor ve temenni ediyorum. Sizin de bu doğrultuda mücadele etmenizi istiyorum. Tüm takıma başarılar diliyorum, şimdiden hayırlı olsun. İnşallah sezon sonunda da aynı mutluluğu yaşarız.” dedi.
Son Güncelleme: 04.08.2016 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81