Kaymakamlıkta Alanya’nın göçü konuşuldu

Kaymakamlıkta Alanya’nın göçü konuşuldu

06 Ekim 2023 Cuma 09:11
Kaymakamlıkta Alanya’nın göçü konuşuldu

Alanya İlçe Göç Koordinasyon Kurulu Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında gerçekleştirildi. Alanya Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen toplantı Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Antalya İl Göç İdaresi Müdürü Derya Erdoğan, Alanya Göç Müdürü Mehmet Çelik, Emniyet, Sağlık, Tarım, Milli Eğitim, Nüfus ve Müftülük kurumlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya’da ikamet eden yerleşik yabancıların durumlarının konuşulduğu toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında yabancıların ikamet, oturma ve çalışma izinleri ve bu konular hakkında yabancı vatandaşlara verilen hizmetlerle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra yabancılarla ilgili yapılan çalışmalarda kurumlar arası koordinasyon konularının görüşüldüğü toplantı, kurumların yerleşik yabancılarla ilgili kendi alanlarında yaptığı çalışmalara dair istek ve taleplerin İl ve İlçe Göç Müdürlüğü’ne bildirilip ile fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81