Uygulamalı Otel Açılışını Kaymakam Ürkmezer Gerçekleştirdi

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlı bulunan Meziyet Köseoğlu Uygulama Otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Uygulamalı Otel Açılışını Kaymakam Ürkmezer Gerçekleştirdi

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlı bulunan Meziyet Köseoğlu Uygulama Otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

04 Ekim 2024 Cuma 12:52
Uygulamalı Otel Açılışını Kaymakam Ürkmezer Gerçekleştirdi

İçerisinde 30 odalı, 96 yatak kapasiteli, mutfak, kafeterya , restaurant ve diğer bölümlerin olduğu Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlı bulunan Meziyet Köseoğlu Uygulama Otelinin açılışı bugün düzenlenen programla gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, ALTSO Başkanı Eray Erdem, ALTİD Başkanı Burhan Sili, Kurum Amirleri ve Okul Müdürleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Uğur Aydın tarafından açılış konuşması yapılarak katılımcılara uygulama oteli ile ilgili bilgiler verildi. Devamında Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’te birer konuşma yaptılar. 

Konuşmaların ardından katılımcılara seslenen Kaymakam Ürkmezer ise ‘’Turizm sektöründe nitelikli personel ihtiyacının karşılanmasında Meslek liseleri ve yerinde eğitimin önemli olduğuna inanıyoruz. Turizm şehri Alanya’mızda öğrencilerimize sadece okullarda değil, bir çok otelde  yerinde eğitim yaptırıyoruz. Öğrencilerimizin iş başında işi öğrenmeleri son derece faydalı oluyor. Alanya’mız turizm anlamında yaklaşık 200 bin yatak kapasitesine sahip bir şehir. Böyle yerlerde turizm anlamında kamu tesislerinin de sayısının artması önemli. Bu anlamda bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Meziyet Köseoğlu Uygulama Oteli gibi tesislerin açılmasını her zaman destekliyoruz. Vatandaşlarımıza verilecek olan hizmetlerin nitelik ve nicelik yönünden kalitesinin artması için özel ve kamu sektörünün de iş birliği içerisinde birbirlerine destek olmaları gerekli. Turizmin gelişmesinde emeği olan başta Alanya Belediyesine, Ticaret Odası ve Turistik İşletmeciler Odası olmak üzere tüm STK’lar ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüze de uygulama otelimizin açılışı için verdiği çabalardan dolayı teşekkür ediyor, Meziyet Köseoğlu Uygulama Otelinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.   
Konuşmalar sonunda Kaymakam Ürkmezer , Başkan Özçelik ve  protokol ile birlikte dualar edilmesinin ardından kurdele keserek Meziyet Köseoğlu Uygulama Otelinin açılışını 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81