Kaymakam Ürkmezer Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Alanya'daki Odalarla istişare toplantısı yapıldı

Kaymakam Ürkmezer Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Alanya'daki Odalarla istişare toplantısı yapıldı

22 Ekim 2024 Salı 15:09
Kaymakam Ürkmezer  Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi

Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya satıcıları Odası ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında; Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Belediye Başkan Yardımcıları,  ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Diğer Oda Başkanları katıldı.

Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında Alanya'nın ticari gelişimi için yapılan çalışmalar, Alanya'nın sorunları ve çözüm önerileri istişare edilerek değerlendirmeler yapıldı. 
Alanya için birlik olmanın önemine değinen Kaymakam Ürkmezer " Alanya'mızın daha da ileriye gitmesi için , kurumlarımız , belediye, STK ve odalarımızla sürekli koordinasyon halindeyiz. Birlik olmak şehrimizin gelişiminde çok önemli. Daveti için Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci'ye teşekkür ediyorum". dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81