19 Ekim muhtarlar Günü Kutlandı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 19 Ekim Muhtarlar Günü Çelenk Sunma Törenine katıldı

19 Ekim muhtarlar Günü Kutlandı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 19 Ekim Muhtarlar Günü Çelenk Sunma Törenine katıldı

19 Ekim 2024 Cumartesi 12:06
19 Ekim muhtarlar Günü Kutlandı

Alanya Atatürk meydanında gerçekleşen törene Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı, Osman Tarık Özçelik, Kurum Amirleri, Siyasi Partiler, Oda Başkanları ve Alanya Mahalle Muhtarları katıldı
Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel  tarafından Atatürk Anıtı’na muhtarlar derneği çelengi sunulmasıyla başlayan tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Tören Muhtarlar Derneği Başkanı Hasana Yüksel tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapılmasıyla sona erdi.

ALANYA KAYMAKAMI DR. FATİH ÜRKMEZER’İN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
Değerli Muhtarlarımız,

Her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü vesilesiyle, sizlere en içten selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Muhtarlarımız, bulunduğunuz yerlerde yalnızca birer yerel yönetici değil, aynı zamanda toplumumuzun sesi, vatandaşlarımızın taleplerinin temsilcisi ve sorunlarının çözümünde önemli bir köprü görevi üstlenen kişilerdir. Bu görevlerinizle, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anında tespit ederek, yerel yönetimle halk arasında bağı güçlendiriyorsunuz. Sizin gösterdiğiniz özverili çalışmalar, demokrasimizin temel taşlarından birini oluşturmaktadır.
Her gün sokakları, mahalleleri ve köyleri gezip halkla bir araya gelerek onların dertleriyle ilgilenmeniz, toplumumuzda güven duygusunu pekiştirmekte, sosyal dayanışmayı artırmaktadır. Bu anlamda, muhtarlık müessesi, yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından biri olup, vatandaşlarımızın devlete olan güveninin artırılmasında kritik bir rol oynamaktadır. Mahallelerimizin güvenliği, huzuru ve refahı için gösterdiğiniz gayret ve fedakarlık, Alanya’mızın daha yaşanabilir bir yer olmasına büyük bir katkı sağlamaktadır. 
Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımıza göstermiş oldukları özverili çalışmalar ve hizmetler için teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81