Kategoriler

Haber Alanya

Rusya, Türk turizmcileri destekleme şartını açıkladı

Rusya Turizm Bakanı Vladimir Medinskiy, Rusya'da bulunan ve Türk vatandaşları tarafından işletilen turizm şirketlerine, iç turizmi geliştirmelerine karşılık, destek vereceklerini açıkladı.

Rusya Turizm Bakanı Vladimir Medinskiy, Rusya'da bulunan ve Türk vatandaşları tarafından işletilen turizm şirketlerine, iç turizmi geliştirmelerine karşılık, destek vereceklerini açıkladı.

Türklere ait tur şirketlerinin satış pazarlarında büyük paya sahip olduğunu söyleyen Rusya Turizm Bakanı Vladimir Medinskiy, bu şirketlerin artık rotalarını değiştirmeleri gerektiğini vurguladı. Sputnik Türkiye'de yer alan bilgiye göre, sahibi Rus ya da Türk fark etmeksizin Türkiye ve Mısır dışındaki tatil bölgelerine satış yapan ve Rusya'nın iç turizmini geliştirmek için çalışan şirketlere devlet tarafından destek verileceğini söyledi. Medinskiy konuyla ilgili olarak, "Bazı Türk şirketleri çoktandır Krasnodar bölgesine tur satışı yapıyor. Bu nedenle bu şirketleri destekliyoruz" şeklinde konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
8 Kez Görüntülendi.
Sağlık Meslek Mensuplarının Ruhsatlandırılmasına İlişkin Yeni Düzenleme;
Eğitim
7 Kez Görüntülendi.
7. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri Başladı
Gazipaşa
9 Kez Görüntülendi.
3. GAZİPAŞA YAĞLI GÜREŞLERİ’NE GERİ SAYIM BAŞLADI 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE-ALMANYA KARDEŞ ŞEHİRLERİ BULUŞTU
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler kuşlara halka taktı
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin(den 10 Nisan Polis Günü Mesajı
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
ALTSO Alanya Tarımın Öncüleri ile Görüştü
Turizm
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Kalesi’nde turnike sistemine geçiliyor
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Alanya'ya iki yeni müdür atandı
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'in faaliyet raporuna onay