Kategoriler

Haber Alanya

Edremit Körfezi’nin en büyük halk pazarında gıda dışında sergi açılmasına izin verilmedi

EDREMİT KÖRFEZİ’NİN EN BÜYÜK HALK PAZARI OLAN EDREMİT ÇARŞAMBA PAZARI’NDA KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA SADECE GIDA MALZEMELERİ SATIŞI YAPAN TEZGÂHLARA İZİN VERİLDİ.

Edremit Körfezi’nin en büyük halk pazarı olan Edremit Çarşamba Pazarı’nda korona virüs önlemleri kapsamında sadece gıda malzemeleri satışı yapan tezgâhlara izin verildi.

Korona virüsle mücadele kapsamında Edremit Belediyesi bölgenin en büyük halk pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda düzenlemeye gitti. Korona virüsle mücadele de halk sağlığının korunması amacıyla yayınlanan ilgili genelge uyarınca gıda maddesi satışı yapanlar haricinde hiçbir tezgahın açılmasına izin verilmedi.

Edremit Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatinden itibaren sadece gıda satışı yapan tezgâhlara izin verirken tezgahların arasını da en az 1,5 metre olacak şekilde açılması konusunda uyarıda bulundu. Zabıta Müdürü Cemal Sözer, “İlçemizde kurulan pazaryerlerinde yayınlanan genelgeler doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yaptık. Bugün kurulan Çarşamba Pazarı’nda ve diğer pazaryerlerinde sadece vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri gıda malzemeleri satan sergilere müsaade ediyoruz. Bu sergilerin de en 1,5 metre aralıklarla kurulmasına özen gösteriyoruz. Ayrıca maske ve eldiven kullanılarak seçme yapmadan satış yapılması konusunda uyarıda bulunuyoruz. Züccaciye, hırdavat, tuhafiye gibi sergilerin açılmasına ilgili genelge uyarınca müsaade etmiyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Dünya Temizlik Gününde Farkındalık Etkinliği
Spor
156 Kez Görüntülendi.
Gözler Alanyaspor'da 
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Alanya Ak Parti’de Şarani Tavlı Tek Başkan adayı
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'ye vakıf kurulması için ilk adım atıldı
Genel
21 Kez Görüntülendi.
Alanya Ak Parti’den 2 bin kişilik öğrenci yurdu müjdesi
Alanya
41 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ülkücü camianın acı kaybı
Antalya
39 Kez Görüntülendi.
Alanya’da otobüs öğrenciye ücretsiz
Eğitim
30 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'de 3 bilim insanın o listede yer aldı
Belediye
21 Kez Görüntülendi.
Konukçu öğrencilerle buluştu
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Müftü insan ahlakı ve toplumsal değerlere dikkat çekti