Kategoriler

Haber Alanya

’Gönül Elçileri’ vatandaşları korona virüsüne karşı bilgilendirdi

TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NİN “GÖNÜL ELÇİLERİ” PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. EKİPLER TÜM DÜNYAYI SARAN KORONA VİRÜSÜNE (COVİD-19) KARŞI VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin “Gönül Elçileri” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tüm dünyayı saran korona virüsüne (Covid-19) karşı vatandaşları bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.

Korona virüsüne karşı önlem almak üzere Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan bilgilendirme broşürlerini vatandaşlara dağıtan “Gönül Elçileri”, virüsün ne olduğu, nasıl bulaştığı, belirtileri, korunma yolları ve belirtiler varsa yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Korona virüsü hakkında vatandaşların sorularını da yanıtlayan “Gönül Elçileri” broşürleri ve paylaşılan bilgileri vatandaşların aileleri ile paylaşmasını, virüsten etkilenmemek için Sağlık Bakanlığı tarafından belirtilen tedbirler konusunda da hassasiyet göstermelerini istedi.

Başkan Yüksel’den birlik mesajı

Korona virüsüne karşı belediyenin tüm birimlerinin seferber edildiğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Şehrimizin birçok noktasında bilgilendirme çalışmalarımız devam ediyor. Zabıtamız, sağlık işlerimiz, temizlik işlerimiz, gönül elçilerimiz tüm birimlerimiz görevinin başında. Şehrimizle adeta bir bütün olduk. İnşallah hep beraber bu birliğin gücü ile virüsü de başımızdan def edeceğiz. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
20 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'nün Gururları Birincilikle döndü
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Ülkü Ocakları'ndan Kaymakam Ürkmezer'e ziyaret
Spor
17 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü Öğrenciden Büyük Başarı
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
AK Parti Yönetimi Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Konukçu: Üniversiteler Kente Katkı Sağlayan Değerli Kuruluşlardır
Sağlık
16 Kez Görüntülendi.
Stajyer Hekimlere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Minik öğrencilerden Müftü İlhan’a anlamlı ziyaret
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Jandarma 13 aracı trafikten men etti
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
11 farklı ülkeden akademisyenler Alanya'da buluştu
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Camiler ve Din Görevliler haftası unutulmadı