Kategoriler

Haber Alanya

MHP'den seçim değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve MHP'li Alanya Belediye Meclis Üyeleri, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy Başkanlığı'nda İl Teşkilatı'nda gerçekleştirilen İstişare Toplantısına katıldı.

MHP Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Mustafa Aksoy, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu ve partililer de katıldı.Toplantıda konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 24 Mart'ta adayların açıklamasının ardından Antalya'daki teşkilat üyelerinin Cumhur İttifakı'nın başarısı için çalıştığını söyledi. Bu çalışmalar sonunda Alanya ve Korkuteli ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın MHP'li adaylarının belediye başkanı seçildiğini kaydeden Aksoy, "19 ilçede 72 belediye meclis üyesi partimizden seçilmiştir. İbradı ilçesi dışında 18 ilçede belediye meclis üyeleriyle temsil noktasına eriştik" dedi.
Büyükşehir meclisinde MHP'li 15 üyenin bulunduğuna dikkati çeken Mustafa Aksoy, "Belediye meclis üyelerimiz çalışmalarını yürütürken grup toplantıları yapılacak. Grup toplantılarında belediye meclis üyelerimizin grup kararına uyaraktan faaliyet göstermelerini temenni ediyoruz. MHP olarak önümüzdeki dönemlerde Antalya'da çok daha verimli, çok daha başarılı sonuçlarla çıkacağımızdan eminiz" dedi.
'FİNİKE'Yİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIK'
Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ise etkin çalışmalarına rağmen Finike ilçesinde 73 oy farkla seçimi kaybettiklerini ifade etti. Sandıkların yeniden sayılması için çaba sarf ettikleri ancak sadıkların ancak bir kısmının sayıldığına değinen Başkan, "Sandıkları saydıramadığımız için yüreğimiz kan ağlaya ağlaya Finike'yi bırakmak zorunda kaldık. Eminim ki bütün sandıklar sayılmış olsaydı Finike'den belediye başkanını biz çıkarmış olacaktık" dedi. Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Caz Festivali'nin ikinci gününde Selen Beytekin ve Cecilia Krul rüzgarı iste
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya gastronomisi Fethiye'de anlatıldı
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Yeni Hükümet Konağı için Kaymakam Ürkmezer 2025 dedi
Spor
27 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Çaykur Rizespor maçına hazır
Antalya
11 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin, ‘Antalya’nın ALTIN ÇOCUKLARI’ ile buluştu
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da trafik ekipleri denetim yaptı 
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da üreticiye ‘TARSİM’ uyarısı
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Müftüsü İlhan, Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
33. Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Tavlı'ya Genel Merkez desteği