Kategoriler

Haber Alanya

Tosmur’daki belediye binasına şiddet önleme birimi geliyor

Alanya Belediyesi Tosmur Ek Hizmet Binası’na Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi açılacak. Merkezin açılmasına yönelik karar belediye meclisinden geçti.

Belediye meclisinin Ocak Ayı oturumunda Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğü’nün tahsis talebi kabul edildi. Tosmur Ek Hizmet Binası’nın giriş katına Cumhuriyet Polis Merkezi’ne yakın olması nedeniyle Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğü’ne bağlı hizmet verecek Şiddet Önleme ve İzleme Merkez Müdürlüğü açılacak.

Binanın 1’nci katı Alaiye Su ve Alaiye Beton’un idare merkezi olarak devam edecek. 2 ve 3’ncü katı ise Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Kamuda tasarruf çerçevesinde kendine ait müstakil hizmet binası yapımı için ödeneği bulunmayan birim, mevcut kamu binalarının efektif tahsisi ile oluşan yapıda hizmet vermeye Şubat ayı itibariyle başlayacak. Alanya Belediyespor başkanı ve belediye başkan yardımcısı Faruk Konukçu ise yeni belediye binasına ay sonu itibariyle geçiş yapacak.

Öte yandan Alanya Belediyesi tarafından 1 Aralık 2020’de 10 yıllığına tahsisi yapılan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimi’nin bulunduğu binanın çatı katının da tahsis süresi sonuna kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde kullanılması için onay verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir’in 2024 Faaliyet Raporu Kabul Edildi
Eğitim
16 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'den Unutulmaz Zirve
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
ÜCRETSİZ SU KABAĞI VE LİF FİDESİ DAĞITIMI BAŞLADI
Turizm
10 Kez Görüntülendi.
Sektör temsilcilerinden Kaymakam Ürkmezer'e ziyaret
Genel
13 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Erdem Sezonu Değerlendirdi
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Gençler Syedra Antik Kenti'nde
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Yardımına Sosyal Hizmetler yetişti
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Bu maç öğrenciler ve kadınlara ücretsiz
Spor
21 Kez Görüntülendi.
Hasan Çavuşoğlu'ndan açıklama
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanyalı minik okçular Konya’dan madalyalarla döndü