Kategoriler

Haber Alanya

ALKÜ Cikcilli Yerleşkesi’ne ikinci bina yapılıyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ) 14 Ekim Pazartesi günü Önceki Dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla “Sağlık Kampüsü Ortak Derslikler Binası’nın Temel Atma Töreni” ve “2024-2025 Akademik Yılı Açılışı” yapılacak.


Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) akademik ve bilimsel gelişmelerinin yanında fiziksel alanlarda da büyümesini hızlandırıyor. ALKÜ’de, Önceki Dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve protokol katılımlarıyla Sağlık Kampüsü Ortak Derslikler Binası’nın Temel Atma Töreni ve 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni yapılacak. Cikcilli Yerleşkesine yapılacak ikinci bina için temel atma töreni, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 09.00’da yapılacak. Temel Atma Töreni’nin ardından aynı gün saat 10.30’da ALKÜ yeni Rektörlük Binası’ndaki Alev Alatlı Konferans Salonu’nda 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni yapılacak.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, ALKÜ tarihinde yer alacak iki önemli törene tüm Alanyalıları davet etti. Rektör Türkdoğan yaptığı açıklamada, “Yeni bir akademik yılın kapılarını bilimin rehberliğinde aralarken başarıda fiziksel büyümenin önemli olduğunun bilinciyle yapılacak olan “Sağlık Kampüsü Ortak Derslikler Binası’nın Temel Atma Töreni” ve “2024-2025 Akademik Yılı Açılışı”na tüm Alanyalı hemşehrilerimizin katılımlarından onur ve mutluluk duyarız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Çavuşoğlu Tavlı'yı Tebrik Etti
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Ak Parti’de TAVLI yeniden BAŞKAN
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Çavuşoğlu: “Ak Parti Alanya'yı hizmete boğdu”
Eğitim
11 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Cikcilli Yerleşkesi’ne ikinci bina yapılıyor
Alanya
35 Kez Görüntülendi.
İlçe Tarım Müdürlüğü'nden öğrencilere eğitim
Asayiş
27 Kez Görüntülendi.
Siber operasyonda 37 tutuklama
Spor
37 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Dostluk Maçında Hull City’ye kaybetti
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Alanya ALKÜ’den Antalya çıkarması
Alanya
42 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özlenen GIıda Etkinliği başladı
Eğitim
29 Kez Görüntülendi.
Hamit Özçelik ve ALKÜ'den 'Disleksi' için farkındalık projesi