Kategoriler

Haber Alanya

AK Parti Yönetimi Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Şarani Tavlı: " AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, demokrasimizin temel unsuru olan siz değerli basın mensuplarıyla keyifli bir kahvaltıda bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz." Dedi.  

AK Parti Basın Bülteni:

Değerli Basın Mensupları,

Basın, yalnızca haber verme işleviyle sınırlı kalmayıp, demokrasimizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Toplumun sesi olmak, kamuoyunu bilgilendirmek ve kamuoyu yaratmak gibi kritik rolleri üstlenmektedir. Sizlerin özverili çalışmaları, demokrasi bilincinin gelişimine, adaletin sağlanmasına ve toplumsal duyarlılığın artmasına büyük katkı sunmaktadır. Bu anlamda, gazetecilik mesleğinin yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir kamu hizmeti olduğunu vurgulamak isteriz.

AK Parti olarak, yerel gündemi şekillendiren her bir basın mensubumuzun tarafsız ve doğru haberciliği sayesinde halkımızın ihtiyaçlarını daha iyi belirliyor ve etkin politikalar geliştirme fırsatı buluyoruz. Sizlerin sağladığı geri bildirimler, bizlerin daha iyi hizmet sunabilmesi için son derece önemlidir.

Yerel siyasete olan katkılarınız, daha güzel bir değişim ve dönüşüm için gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızla bizler için büyük bir değer taşımaktadır. Basın mensuplarının gücüne ve önemine inanıyor; işbirliği ve dayanışma içinde Alanya’mızı daha güzel yarınlara taşımak amacıyla birlikte çalışmayı arzuluyoruz.

Kahvaltı programımıza katılan her bir basın mensubumuza teşekkür ediyor, bu buluşmanın iletişimimizi güçlendirmesini ve ortak hedefler doğrultusunda ilerlememize vesile olmasını temenni ediyoruz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
16 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'nün Gururları Birincilikle döndü
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Ülkü Ocakları'ndan Kaymakam Ürkmezer'e ziyaret
Spor
14 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü Öğrenciden Büyük Başarı
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
AK Parti Yönetimi Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Konukçu: Üniversiteler Kente Katkı Sağlayan Değerli Kuruluşlardır
Sağlık
12 Kez Görüntülendi.
Stajyer Hekimlere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Minik öğrencilerden Müftü İlhan’a anlamlı ziyaret
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Jandarma 13 aracı trafikten men etti
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
11 farklı ülkeden akademisyenler Alanya'da buluştu
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Camiler ve Din Görevliler haftası unutulmadı