Kategoriler

Haber Alanya

Toyota’dan ALKÜ’ye eğitim aracı desteği

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından mesleki teknik eğitime destek faaliyetleri kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki MYO, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 2 adet araç hibe edildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), bir taraftan toplum yararına projeler üretirken bir taraftan da bazı kurum ve kuruluşların üniversiteye destekleri devam ediyor. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından ALKÜ Akseki MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına, eğitime destek olmak amacıyla 2 adet araç hibe edildi. Toyota Sakarya Fabrikası Kurumsal İlişkiler Yöneticilerinden Kamil Ölmez ve Tuncay Okçu destekleri sonrası, Toyota Firmasının eğitim amaçlı araç hibe programı kapsamında Akseki MYO, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına tahsis edilen 2 adet araç teslim alınarak öğrencilerin eğitimine sunuldu.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.den yapılan araç hibesinin eğitim için çok güzel bir dokunuş olduğunu dile getirdi. Akseki MYO’da yetişen geleceğin itfaiyecilerinin daha iyi bir eğitim almaları adına araçlara ihtiyaç olduğuna değinen Rektör Türkdoğan, “ALKÜ olarak ülkemizin evlatlarını, ülkemizi daha müreffeh yarınlara ulaştırması için elimizden geldiğince iyi yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Biz bunları yaparken de şehir ile bütünleşerek evlatlarımızın en iyi şekilde öğrenim görmelerini sağlıyoruz. ALKÜ ailesiyle birlikte şehrimizin ileri gelenleri ve ülkemizin önemli kurum ve kuruluşlarından da destekler alıyoruz. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. de bizlere destek vererek eğitim amaçlı iki araç hibe gerçekleştirdiler. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.ye yaptıkları bu destekten dolayı ve Akseki MYO Müdürü Öğr. Gör. Recep Baltacı ve akademisyenlerimize teşekkür ederim. Araçlarımız öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Eş Zamanlı Operasyonda Aranan 152 Kişi Yakalandı
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Hayvanları Koruma Günü Kutlandı
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Osman Başkan yere izmarit atanlara ceza verileceğini açıkladı 
Eğitim
13 Kez Görüntülendi.
Dünya üniversiteleri Alanya'da buluşuyor
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Toyota’dan ALKÜ’ye eğitim aracı desteği
Alanya
25 Kez Görüntülendi.
Uygulamalı Otel Açılışını Kaymakam Ürkmezer Gerçekleştirdi
Asayiş
30 Kez Görüntülendi.
Scooter sürücülerine 9 bin TL ceza
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Müftülüğü'nden Huzurevine ziyaret
Gündem
24 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel'den Başkan Böcek ve Özçelik'e Özel İlgi
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Kent Konseyi'ne önemli görev