Kategoriler

Haber Alanya

Alanya Türk Ticaret Fuarı’na hazırlanıyor

7-9 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türk Ticaret Fuarı öncesi ALTSO’da istişare toplantısı gerçekleştirildi

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonunda düzenlenen toplantı sonrası bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Eray Erdem, Türk Ticaret Fuarı’nın önemine değindi. Başkan Erdem, fuarın iş insanları için önemli fırsatlar sunacağını belirterek şunları söyledi: “7-9 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türk Ticaret Fuarı’na hazırlık kapsamında, Alanya’mızdaki turizm, tarım, emlak ve inşaat sektörlerinin temsilcileri katılımıyla önemli bir istişare toplantısı daha gerçekleştirdik. Toplantımıza; fuarın organizatörü Sayın Aygün Aliyeva ile Azerbaycan’ın İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Temsilcisi Başdanışmanı sayın Cavid Abdullayev’a da katılarak fuarın kazanımları konusunda bir sunum yaptılar. Türk Ticaret Fuarı’nın, Türkiye ve Azerbaycan başta olmak üzere bölgedeki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine önemli katkılar sunacağına inandığımız bu süreçte, iş dünyasının farklı paydaşlarını bir araya getiren bu platformun, uluslararası ticarete de yeni kapılar aralayacağını düşünüyoruz.
Bu kapsamda Alanya olarak tek çatı altında fuara katılıp katılmayacağımız ile ilgili de toplantımızda görüş alışverişinde bulunup, durum değerlendirmesi yaptık.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
İlçe Müftüsü İlhan, Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
33. Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'ya Genel Merkez desteği
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Caz sanatçılarına Alanya'nın yöresel ürünleri tanıtıldı
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Alanya'nın yüksek kesimlerinde asfalt çalışması sürüyor
Eğitim
17 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü öğrenciler hoşgeldin şenliğinde buluştu
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Dim Grup Yolu asfaltlandı
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Türk Ticaret Fuarı’na hazırlanıyor
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nden girişimcilere kolaylık
Eğitim
15 Kez Görüntülendi.
ALKÜ, Uygulama Oteli Projesi'ni masaya yatırdı