Kategoriler

Haber Alanya

Alanya Ak Parti’den 2 bin kişilik öğrenci yurdu müjdesi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Tavlı, 17 bin 963 üniversiteliye ev sahipliği yapan Alanya’ya 2 bin kişilik yeni bir KYK yurdu yapılacağını açıklarken, Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Kıldırgıcı ise maksimum 855 TL’ye öğrencilerin barınmadan beslenmeye kadar bütün ihtiyaçlarını karşıladıklarını açıkladı

Öğrencilerin barınması konusunda gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını belirten Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin yeni yerleşkesine 2 bin kişilik yeni bir KYK yurdu için yer tahsisinin sağlandığını açıkladı. Hiçbir öğrencinin açıkta kalmadığını belirten Tavlı, başvuran tüm öğrencilerimiz yerleştirildi” dedi.

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı ise toplam 6 bin 547 yurt kapasitesi ile hizmet verdiklerini belirterek, “İlk defa yerleşen ve ara sınıfta okuyup yurt başvurusunda bulunmuş olan toplam 2 bin 194 öğrencinin tamamı devlet yurtlarımıza yerleştirilmiştir. Barınma sorunu yaşayan ve açıkta kalan hiçbir öğrencimiz kalmamıştır. Yatay – dikey geçiş ve özel yetenek sınavı ile gelen öğrencilerimiz de misafir öğrenci olarak yurtlarımızda konaklamaktadır. 3 bin 692 kız ve 2 bin 855 erkek öğrenci olmak üzere toplam 6 bin 547 öğrenci kapasite ile hizmet vermektedir. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, elektrik, su, internet, barınma gibi bir çok hizmet için aylık maksimum 855 lira ödemektedirler” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Dünya Temizlik Gününde Farkındalık Etkinliği
Spor
20 Kez Görüntülendi.
Gözler Alanyaspor'da 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Ak Parti’de Şarani Tavlı Tek Başkan adayı
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'ye vakıf kurulması için ilk adım atıldı
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Ak Parti’den 2 bin kişilik öğrenci yurdu müjdesi
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ülkücü camianın acı kaybı
Antalya
25 Kez Görüntülendi.
Alanya’da otobüs öğrenciye ücretsiz
Eğitim
28 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'de 3 bilim insanın o listede yer aldı
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Konukçu öğrencilerle buluştu
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Müftü insan ahlakı ve toplumsal değerlere dikkat çekti