Kategoriler

Haber Alanya

Cikcilli yerleşkesine ortak derslik için ilk imza atıldı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin (ALKÜ) yapım aşamasındaki Cikcilli Yerleşkesine kurulan Sağlık Kampüsü bünyesindeki ortak derslik inşaatının sözleşmesi imzalandı

ALANYA Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) akademik gelişiminin yanında fiziki büyümesini de tüm hızıyla sürdürüyor. Yapım aşaması devam eden 851 bin metrekare toplam alanıyla ALKÜ’nün en büyük yerleşkesi olacak Cikcilli Yerleşkesine ikinci binanın yapımı için imzalar atıldı. Cikcilli Sağlık Kampüsü ortak derslik inşaatının sözleşmesi ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile Sayın Prefabrik İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sayın arasında imzalandı. ALKÜ Rektörlük makamında atılan imza töreninde Sayın Prefabrik İnşaat A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hamit Özdemir ve Ferhat Durmuş, ALKÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz Avşar da yer aldı.


SAĞLIK KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİN DERSLİK BİNASI YAPILACAK

Yapılan sözleşme ile Cikcilli Yerleşkesine Faika Hacıkadiroğlu Merkezi Araştırma Laboratuvarının ardından 14 bin metrekare inşaat alanı ile Cikcilli Sağlık Kampüsü ortak derslik binası ikinci bina olmuş olacak. Tıp Fakültesi öğrencilerinin öğrenim göreceği ortak derslik binasında Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri de bina içindeki laboratuvarlardan faydalanacak. Sağlık Kampüsü ortak derslik binası 49 adet laboratuvar, 8 adet amfi derslik, 1 adet seminer/konferans salonu, 3 adet toplantı salonu, 73 adet ofis, 1 adet yemekhane, 1 adet kütüphane, 2 adet kadın-erkek giyinme odalarından oluşacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin'den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Belediyesi Alanya'da okulları ilaçlıyor
Gündem
48 Kez Görüntülendi.
Çavuşoğlu “Mart ayında Alanya-Antalya Otobanı inşaatı başlıyor”
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Mevlüt Çavuşoğlu: “Alanya’ya BORCUMUZ ödemekle bitmez”
Genel
16 Kez Görüntülendi.
Çavuşoğlu muhtarlarla istişare yaptı
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Alanya'da dev arsa devletten satışa çıkarıldı
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Evimde Güvendeyim projesi tanıtımı gerçekleştirildi.
Belediye
21 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Başkan yardımcıları film setini ziyaret ettiler
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da onlarca araç trafikten  men edildi