Kategoriler

Haber Alanya

Antalya Valisi Şahin: Kaleiçi için tüm imkanları seferber edeceğiz

Kaleiçi Estetik Değerlendirme Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. İlgili kurum ve kuruluş yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda daha estetik bir Kaleiçi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Kaleiçi Antalya’nın gündemi olmaya devam ediyor. Bir süredir daha güzel ve yaşanabilir bir Kaleiçi hedefiyle Vali Hulusi Şahin’in başkanlığında gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Güvenlik, temizlik, gürültü ve trafik gibi konuların masaya yatırılmasının ardından Kaleiçi’nin estetik yönden de sorunsuz bir görünüme kavuşturulması için Kaleiçi Estetik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.  

Vali Hulusi Şahin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Vali Yardımcısı Aydın Abak, Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Tolga Coşkun, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilgili kamu kurumlarının müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

“Kaleiçi Büyük Bir Değer”
Antalya Valiliğinde gerçekleştirilen toplantı açılışında değerlendirmelerde bulunan Vali Hulusi Şahin, “Kaleiçi’nin Antalya için büyük bir değer ve bu değerin korunması için tüm imkânları seferber edeceğiz” dedi. Tarihi Kaleiçi ile ilgili çalışmalarının devam edeceğini belirten Vali Şahin, “Kaleiçi bölgesinin sorunları için paydaşlarımızla birlikte değerlendirmelerimize devam ediyoruz. Kaleiçi ile ilgili Mayıs ayında Kaleiçi Değerlendirme Toplantısı ve Kaleiçi Denetim Toplantısı gerçekleştirmiştik. Bu toplantılarda Kaleiçi’nin altyapı yetersizlikleri, çevresel sorunları, estetik kaygıları ve trafik yoğunluğu gibi sorunlarına yönelik düzenlemeleri belirlemek üzere çalışma grupları oluşturduk. Bugün gerçekleştireceğimiz Kaleiçi Estetik Toplantımızda ise, uygulamaya koyduğumuz kararların ne aşamada olduğunu ve Kaleiçi’nin estetik yapısı ile ilgili sorunlara yönelik düzenlemeleri değerlendireceğiz.” dedi.

Kaleiçi’yle ilgili kurum ve kuruluşların yetkililerinden sorumluluk alanlarıyla ilgili bilgi ve çözüm önerilerini de alan Vali Hulusi Şahin, ilgililerin hazırlayacağı raporların ve yapılan çalışmaların değerlendirileceği çözüm odaklı toplantıların devam edeceğini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 165 genç uluslararası fırsatlarla buluştu!
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Belediye okula sürgülü kapı
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Tarihi geçmiş ürün satan işletme kapatıldı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik iftarı Asmaca'da vatandaşla yaptı
Güncel
19 Kez Görüntülendi.
Alanya halkına önemli uyarı! reçetesiz kullanmayın 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Kasımpaşa'ya mağlup oldu
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Bayram temizliği
Sağlık
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sağlıkçılar konserde BULUŞTU
Sağlık
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sağlıkçılar konserde BULUŞTU