Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Özçelik, Alanya için geniş katılımlı toplantı yapacak

Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik, 10 Temmuz Çarşamba günü sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı yapacak. Toplantıda Alanya'nın sorunları masaya yatırılacak.

Sivil toplum kuruluşlarına davetiye göndererek birer temsilci isteyen Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik, "Belediyemizin 2025-2029 yıllarına ait Styatejik Plan hazırlık çalışması kapsamında gerçekleştirilen dış paydaş analizlerinde değerlendirilmek üzere Odak Grup toplantları düzenlenmektedir. Bu kapsamda belediyemizin yöneticileri ile ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticilerinin bir araya geleceği bir toplantı planlanmaktadır. 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 14.00'de sorunları tartışmak üzere kamu kuruluşunuzu temsil edecek bir kişinin Belediye Meclis Salonunda yapılacak olan toplantıya davet etmekteyiz." ifadelerini kulandı.

TOPLANTIYA DAVET EDİLEN KURUMLAR
Başkan Özçelik, toplantıya şu kurumların temsilcilerini davet etti: Akdeniz Gençlik Derneği, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti, Alanya Doğa Sporları Derneği, Alanya Koruma Derneği, Alanya Müteahhitler Birliği Derneği, Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Engelsiz Yaşam Kültür ve Dayanışma Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Patika Derneği, Türk Kızılay Derneği Alanya Şube Başkanlığı, Türkiye Kızılay Derneği Alanya Şube Başkanlığı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği.

TOPLANTIDA ELE ALINACAK KONULAR
Belediye Başkanı Osman Özçelik başkanlığında yapılacak toplantının konu başlıklar ise şunlar: Belediyemizin hangi faaliyetleri ve hizmetleri sizin için önemlidir?, Belediyemizin olumlu olarak değerlendirilen faaliyet ve hizmetleri nelerdir?, Belediyemizin geliştirilmesi gereken faaliyet ve hizmetleri nelerdir?, Belediyemizden beklentileriniz nelerdir ve belediyemiz ile hangi alanlarda işbirliği geliştirilebilir? Belediyemizin gelecek plan dönemi içinde hangi faaliyet ve hizmetlere önem vermesi gerektiğini düşünüyorsunuz, belediyemiz bu faaliyet ve hizmetlere neden önem vermeli ve bunları nasıl sunmalıdır?, Gelecek dönemde belediyemizi olumsuz etkileyebileceğini düşündüğünüz politik, ekonomik, sosyal, teknolojik, yasal ve çevresel gelişmeler neler olabilir?, Gelecek dönemde belediyemiz için fırsatlar ve tehditler neler olabailir?, Belediyemizin güçlü ve zayıf yönleri nelerdir?, Belediyemizin içerisinde etkin bir katlımcılığın sağlanabilmesi için neler yapılmalıdır?, Belediyemize kişi/kurum olarak katkılarınız neler olabilir?

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
32 Kez Görüntülendi.
Alanya ÖHEP Waldorf’a kiracı oluyor
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
UEFA'ya Alanya'da dev posterli tepki
Alanya
25 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki fotoğrafçılar kaçak çalışan yabancı fotoğrafçıları şikayet etti
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
GZP Alanya 6 ayda 429 bin yolcuya hizmet  verdi
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
Alanya’da berberler Pazar günü kapalı olacak
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanyalı kickbokscular Konya’da destan yazdı
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Tarihi Bedesten'de zaman tünelinde Alanya sergisi
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 1 Temmuz Fotoğraf yarışması sonuçlandı
Alanya
39 Kez Görüntülendi.
Alanya’da TOKİ’nin depreme dayanıklı konutları 19 Temmuz’da teslim edilecek
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir Alanya kırsal yollarında çalışmalara devam ediyor