Kategoriler

Haber Alanya

ALTSO Meclis Toplandı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıda konuşan Başkan Eray Erdem, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin Resmi Gazete’de yayınlandığına dikkat çekerek, “Yüksek nitelikli konutlara ilişkin şartların hafifletilmesini son derece olumlu bulduk. Ama yeni yönetmelik tam olarak sektörün beklentilerini karşılamıyor” dedi. 

ALTSO’nun Haziran ayı olağan meclis toplantısı; Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlığında, meclis üyelerinin katılımıyla ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Başkan Erdem, toplantıda Haziran ayı yönetim kurulu faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirip, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları anlattı. 

“BEKLENTİLERİ TAM OLARAK KARŞILAMIYOR”

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin Resmi Gazete’de yayınlanması ile ilgili konuşan Başkan Erdem, uzun süredir bu konuda mücadele verdiklerini hatırlatarak, “Bazı taleplerimizin dikkate alınıp bir değişiklik yapılması, çabalarımızın bir nebze de olsa sonuç bulmuş olması gelecek adına bizleri umutlandırdı. Yüksek nitelikli konutlara ilişkin şartların hafifletilmesini de ayrıca son derece olumlu bulduk. Ama bunun yanında tekrar belirtmek istiyorum yeni yönetmelik tam olarak sektörün beklentilerini karşılamıyor” dedi. 

“İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADIK”

Wimbledon Alanya Yabancı Dil Kursu ile ALTSO arasında imzalanan indirim protokolüyle ilgili olarak da meclis üyelerine bilgiler aktaran Başkan Erdem, “Kurum Müdürü Abdülmecit İğci ile indirim protokolü imzaladık. Protokol kapsamında; odamıza kayıtlı üyelerimiz ve üyelerimizin birinci derece yakınları tüm yabancı dil eğitimlerinde geçerli olmak üzere kampanya döneminde net %10, kampanyasız dönemde ise net %50 indirimden üye kimlik kartlarını göstererek faydalanabilecekler” dedi. 

“ÜYELERİMİZ İÇİN İNDİRİM PROTOKOLLERİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Erdem ayrıca başka sektörlerde de ALTSO üyeleri için indirim protokolleri imzalayacaklarını belirtip, “Üyelerimizin indirimli alışveriş yapmaları, çeşitli sektörlerden indirimden faydalanmaları için anlaşmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Haziran ayı içerisinde ALTSO’ya gerçekleştirilen ziyaretler, eğitim faaliyetleri ve komite toplantılarıyla ilgili olarak da meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Erdem, üyelerden gelen soruları da yanıtladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
71 Kez Görüntülendi.
Abi-kız kardeş 3'er yıl arayla LGS birincisi oldular
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya'da dostluk rüzgarı estiren festival
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Cuma Pazarı yeniden açık alana taşınıyor
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Halk Kafe ilk gün ücretsiz
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Elikesik halkına ücretsiz plaj
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Orman yangınlarına karşı devriye ve faaliyetler arttırıldı
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
Özçelik’ten uyarı: “Adımı kullanıp dolandırıyorlar 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten önemli uyarı ve açıklama
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
CHP’li Aykut Kaya Alanya’da ALTSO'da inşaat sektörünü dinledi
Sağlık
12 Kez Görüntülendi.
Hastane yönetimi bünyesinde hizmet veren güvenliklerin gününü unutmadı .