Kategoriler

Haber Alanya

Alanya Belediyesi’nden yayla yollarına düzenleme

   Alanya Belediyesi ekiplerinin vatandaşların daha konforlu ulaşım sağlaması için başlattığı yayla yollarının bakım ve onarım çalışmasında şarampole düşme riski taşıyan keskin virajlar ve sert dönemeçler düzeltilerek, tehlike ortadan kaldırılıyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, yayla sezonunun açılmasıyla birlikte yayla yollarında ulaşımın daha konforlu sağlanması amacıyla başlattığı bakım, onarım ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Meclis Üyesi Şahin Ararat’ın, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’e ilettiği yol sıkıntısı çözüme kavuşturuluyor.

Başkan Özçelik’in talimatıyla Toslak, Emişbeleni ile Soğukpınar ve Kubuşlar Yaylalarını birbirine bağlayan ve kış aylarında çeşitli nedenlerden dolayı hasar gören yolların yenilenmesi yapılıyor. Yağış, heyelan, göçük gibi doğal sebeplerle bozulan yollar, kepçe ve iş makineleri yardımıyla yeniden düzenleniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca dar olan yollarda genişletme ve altyapı çalışması da gerçekleştiriyor. 35 yıl önceki imkanlarla açılan ve büyük tehlike arz ederek, şarampole kayıp düşme riski taşıyan yolun keskin virajları ile sürücülerin geçerken zorlandığı dönemeçler, ekipler tarafından güzergah değişikliği yapılarak yol durumu rahatlatılıyor. Öte yandan yollardaki alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çakıllama işleminden sonra halkın hizmetine sunulacağı belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Caz Festivali'nin ikinci gününde Selen Beytekin ve Cecilia Krul rüzgarı iste
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya gastronomisi Fethiye'de anlatıldı
Genel
18 Kez Görüntülendi.
Yeni Hükümet Konağı için Kaymakam Ürkmezer 2025 dedi
Spor
20 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Çaykur Rizespor maçına hazır
Antalya
11 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin, ‘Antalya’nın ALTIN ÇOCUKLARI’ ile buluştu
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da trafik ekipleri denetim yaptı 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da üreticiye ‘TARSİM’ uyarısı
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Müftüsü İlhan, Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
33. Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Tavlı'ya Genel Merkez desteği