Kategoriler

Haber Alanya

Özçelik Kurban Bayramını Kutladı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bayramın huzur ve güven içinde geçirilmesi için her türlü tedbirlerin alındığını vurgulayan Başkan Özçelik, vatandaşlarımızın bayramını kutladı.

Kurban Bayramı dolasıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, birlik ve beraberliğin en yoğun şekilde hissedildiği bayramların önemine dikkat çekerek, şu sözlere yer verdi; “İslam dünyasının en kutsal günlerinden olan Kurban Bayramını yaşayacağız. Hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin Bayramı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için her türlü tedbiri aldık, güvenlik önlemlerini gözden geçirdik, hizmetimizin aksamaması için ekiplerimizi kalabalıklaştırdık. Öte yandan, vatandaşlarımızın kurban ibadeti için kurban kesim yerlerimiz hizmet verecek."
HER TÜRLÜ TEDBİRLER ALINDI
Mesajında, Alanya Belediyesi’nin bayram süresince görevinin başında olduğuna işaret eden Başkan Osman Tarık Özçelik, “Yarın bayram. Bayramı huzur ve güven içinde geçirmeniz için bizlere düşen her türlü tedbiri aldık. İhtiyaç duyulan her durumda, nöbetçi ekiplerimiz görev başında olacak. Bayram süresince güvenlik güçlerimiz şehir içerisindeki tertip düzen için zabıta ekiplerimizle birlikte çalışacaklar. Bu konuda Kaymakam Bey’in yüksek hassasiyeti var. Kıymetli Alanyalılar, bu vesileyle mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, sevdiklerinizle yan yana olacağınız mutlu bir bayram diliyorum. Sağlıkla kalın, sağ olun, var olun. Sizleri çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Mahmutseydi’de su müjdesi 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Hentbol Türkiye Şampiyonası başladı
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Bayram boyunca 508 park ile 60 süs havuzunun bakım ve onarımı yapıldı
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan 122 araca ceza
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Sahil Güvenlik Komutanlığının 42’inci Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Sahil Güvenlik’ten denetim 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 5 bin 600 kurban derisi bağışlandı
Belediye
29 Kez Görüntülendi.
Tepe Mahallesi'nden Başkan Özçelik'e teşekkür
Alanya
35 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten Doğu Alanya için yeni atama
Belediye
21 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 4 merkezde bin 659 kurban kesildi