Kategoriler

Haber Alanya

Turizm sektörünün geleceği tartışıldı

Alanya'da, turizm sektörünün önde gelen isimleri ve akademisyenler, Alanya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nün gelecek stratejilerini değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Toplantıya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu 2. Başkanı Kerim Yılmaz, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyeleri Gökçe Aydoğan Ergün ve Alper Gencelli gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı.

Güncel Gelişmeler ve Gelecek Stratejiler Tartışıldı

Sektör profesyonelleri ve akademisyenler, turizm sektörünün dinamikleri, eğitimdeki yenilikler ve öğrencilerin sektöre entegrasyonu gibi önemli konuları tartıştılar. Bölümün gelecek planları ve stratejileri hakkında detaylı bilgiler verilirken, sektör temsilcilerinin görüş ve önerileri dikkatle dinlendi.

Sektör İle Güçlü Bağlar Sürdürülüyor

Alanya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Nihan Sidar, toplantı hakkında şu bilgileri paylaştı: “Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin ve akademisyenlerin buluştuğu toplantıda, sektördeki güncel gelişmeler ve Turizm İşletmeciliği Bölümü’nün gelecek stratejileri masaya yatırıldı. Katılımcılar, bölümün daha da güçlenmesine ve öğrencilerin sektöre daha donanımlı olarak hazırlanmasına büyük katkı sağlacak değerli fikir ve deneyimlerini paylaştı.  Etkinliğe katılan tüm dış paydaşlar ve konuklar, katkıları için teşekkür edilirken, bu tür buluşmaların üniversite ve turizm sektörü için büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
25 Kez Görüntülendi.
CHP'den Alanya'da önemli toplantı
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Emniyet 32 aracı trafikten men etti
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya İlçe Tarım bilgilendirmeye devam ediyor
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Geleneksel gençlik buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Küçüker: Konut satışında Ocak’ta güzel haberler gelecek 
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki Aytemiz Tesisleri’ne bir itiraz da CHP'den
Gündem
26 Kez Görüntülendi.
Alanya'daki o liseye sıfır otomobil
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Taş Heykel Sempozyumu sona erdi
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde fırtına teyakkuzu
Genel
18 Kez Görüntülendi.
AFAD'dan Alanya ve çevresi için kritik uyarı